Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214
| Title: | Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації | 
| Other Titles: | Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication | 
| Authors: | Нечитайло, Лариса Закорчемна, Богдана Nechitaylo, Larisa Zakorchemna, Bohdana  | 
| Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Нечитайло Л. Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації / Лариса Нечитайло, Богдана Закорчемна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 139. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Nechitaylo L., Zakorchemna B. (2019) Elementnyi sklad nyrkovoi tkanyny ta pechinky eksperymentalnykh tvaryn za umov nitratnoi intoksykatsii [Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 139 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 10-Oct-2019 | 
| Date of entry: | 15-Nov-2019 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 546.3 59.085  | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 139 | 
| Start page: | 139 | 
| End page: | 139 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.pdf | 287,31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.djvu | 18,88 kB | DjVu | View/Open | |
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139__COVER.png | 1,39 MB | image/png | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.