Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214
Назва: | Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації |
Інші назви: | Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication |
Автори: | Нечитайло, Лариса Закорчемна, Богдана Nechitaylo, Larisa Zakorchemna, Bohdana |
Приналежність: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Нечитайло Л. Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації / Лариса Нечитайло, Богдана Закорчемна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 139. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Nechitaylo L., Zakorchemna B. (2019) Elementnyi sklad nyrkovoi tkanyny ta pechinky eksperymentalnykh tvaryn za umov nitratnoi intoksykatsii [Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 139 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 546.3 59.085 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 139 |
Початкова сторінка: | 139 |
Кінцева сторінка: | 139 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.pdf | 287,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.djvu | 18,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.