Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214
| Títol: | Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації |
| Altres títols: | Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication |
| Autor: | Нечитайло, Лариса Закорчемна, Богдана Nechitaylo, Larisa Zakorchemna, Bohdana |
| Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Нечитайло Л. Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації / Лариса Нечитайло, Богдана Закорчемна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 139. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Nechitaylo L., Zakorchemna B. (2019) Elementnyi sklad nyrkovoi tkanyny ta pechinky eksperymentalnykh tvaryn za umov nitratnoi intoksykatsii [Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 139 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data de publicació: | 10-d’o-2019 |
| Date of entry: | 15-de -2019 |
| Editorial: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 546.3 59.085 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 139 |
| Start page: | 139 |
| End page: | 139 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.pdf | 287,31 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.djvu | 18,88 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.