Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214
| Tytuł: | Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації | 
| Inne tytuły: | Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication | 
| Authors: | Нечитайло, Лариса Закорчемна, Богдана Nechitaylo, Larisa Zakorchemna, Bohdana  | 
| Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Нечитайло Л. Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації / Лариса Нечитайло, Богдана Закорчемна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 139. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Nechitaylo L., Zakorchemna B. (2019) Elementnyi sklad nyrkovoi tkanyny ta pechinky eksperymentalnykh tvaryn za umov nitratnoi intoksykatsii [Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 139 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data wydania: | 10-paź-2019 | 
| Date of entry: | 15-lis-2019 | 
| Wydawca: | ТНТУ TNTU  | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil  | 
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 546.3 59.085  | 
| Strony: | 1 | 
| Zakres stron: | 139 | 
| Główna strona: | 139 | 
| Strona końcowa: | 139 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.pdf | 287,31 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.djvu | 18,88 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi