Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128
Назва: | Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки |
Інші назви: | Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey |
Автори: | Шиманська, Юлія Сачко, Анастасія Федорів, Віктор Shymanska, Yuliia Sachko, Anastasiia Fedoriv, Victor |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Бібліографічний опис: | Шиманська Ю. Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки / Юлія Шиманська, Анастасія Сачко, Віктор Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 168–169. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Shymanska Y., Sachko A., Fedoriv V. (2019) Vyhotovlennia karbonizovanykh napoiv z yahidnym napovniuvachem na osnovi pasteryzovanoi molochnoi syrovatky [Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 168-169 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.142.2 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 168-169 |
Початкова сторінка: | 168 |
Кінцева сторінка: | 169 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169.pdf | 561,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169.djvu | 24,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169__COVER.png | 422,67 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.