Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorШиманська, Юлія
dc.contributor.authorСачко, Анастасія
dc.contributor.authorФедорів, Віктор
dc.contributor.authorShymanska, Yuliia
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorFedoriv, Victor
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:37Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:37Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationШиманська Ю. Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки / Юлія Шиманська, Анастасія Сачко, Віктор Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 168–169. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128-
dc.format.extent168-169
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleВиготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки
dc.title.alternativeManufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.142.2
dc.identifier.citationenShymanska Y., Sachko A., Fedoriv V. (2019) Vyhotovlennia karbonizovanykh napoiv z yahidnym napovniuvachem na osnovi pasteryzovanoi molochnoi syrovatky [Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 168-169 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage168
dc.citation.epage169
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Aparece nas colecções:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.