Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шиманська, Юлія | |
| dc.contributor.author | Сачко, Анастасія | |
| dc.contributor.author | Федорів, Віктор | |
| dc.contributor.author | Shymanska, Yuliia | |
| dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
| dc.contributor.author | Fedoriv, Victor | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:37Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:37Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Шиманська Ю. Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки / Юлія Шиманська, Анастасія Сачко, Віктор Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 168–169. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128 | - |
| dc.format.extent | 168-169 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки | |
| dc.title.alternative | Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 637.142.2 | |
| dc.identifier.citationen | Shymanska Y., Sachko A., Fedoriv V. (2019) Vyhotovlennia karbonizovanykh napoiv z yahidnym napovniuvachem na osnovi pasteryzovanoi molochnoi syrovatky [Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 168-169 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 168 | |
| dc.citation.epage | 169 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169.pdf | 561,62 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169.djvu | 24,06 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169__COVER.png | 422,67 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.