Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128

Заглавие: Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки
Други Заглавия: Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey
Автори: Шиманська, Юлія
Сачко, Анастасія
Федорів, Віктор
Shymanska, Yuliia
Sachko, Anastasiia
Fedoriv, Victor
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шиманська Ю. Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки / Юлія Шиманська, Анастасія Сачко, Віктор Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 168–169. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Shymanska Y., Sachko A., Fedoriv V. (2019) Vyhotovlennia karbonizovanykh napoiv z yahidnym napovniuvachem na osnovi pasteryzovanoi molochnoi syrovatky [Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 168-169 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 10-Окт-2019
Date of entry: 15-Ное-2019
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.142.2
Number of pages: 2
Page range: 168-169
Start page: 168
End page: 169
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.