霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128
Title: | Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки |
Other Titles: | Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey |
Authors: | Шиманська, Юлія Сачко, Анастасія Федорів, Віктор Shymanska, Yuliia Sachko, Anastasiia Fedoriv, Victor |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шиманська Ю. Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки / Юлія Шиманська, Анастасія Сачко, Віктор Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 168–169. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Shymanska Y., Sachko A., Fedoriv V. (2019) Vyhotovlennia karbonizovanykh napoiv z yahidnym napovniuvachem na osnovi pasteryzovanoi molochnoi syrovatky [Manufacture of carbonated beverages with berry filler based on pasteurized whey]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 168-169 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-十月-2019 |
Date of entry: | 15-十一月-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.142.2 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 168-169 |
Start page: | 168 |
End page: | 169 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29128 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169.pdf | 561,62 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169.djvu | 24,06 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
ProcSPHNP_2019_Shymanska_Y-Manufacture_of_carbonated_168-169__COVER.png | 422,67 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.