Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213
| Title: | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення |
| Other Titles: | Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition |
| Authors: | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Вербицький, Сергій Шелкова, Тетяна Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Verbytskyi, Sergii Shelkova, Tetiana |
| Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, м. Київ, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький, Тетяна Шелкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 137–138. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Verbytskyi S., Shelkova T. (2019) Otsiniuvannia orhanoleptychnykh kharakterystyk miasnykh pashtetiv funktsionalnoho pryznachennia [Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 137-138 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.52 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 137-138 |
| Start page: | 137 |
| End page: | 138 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.pdf | 591,5 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.djvu | 59,74 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138__COVER.png | 407,48 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!