霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213

摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorБорсолюк, Лариса
dc.contributor.authorВойцехівська, Любов
dc.contributor.authorВербицький, Сергій
dc.contributor.authorШелкова, Тетяна
dc.contributor.authorBorsoliuk, Larysa
dc.contributor.authorVoitsekhivska, Liubov
dc.contributor.authorVerbytskyi, Sergii
dc.contributor.authorShelkova, Tetiana
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:52Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:52Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationОцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький, Тетяна Шелкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 137–138. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213-
dc.format.extent137-138
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleОцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення
dc.title.alternativeEvaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.52
dc.identifier.citationenBorsoliuk L., Voitsekhivska L., Verbytskyi S., Shelkova T. (2019) Otsiniuvannia orhanoleptychnykh kharakterystyk miasnykh pashtetiv funktsionalnoho pryznachennia [Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 137-138 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут продовольчих ресурсів НААН, м. Київ, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage137
dc.citation.epage138
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
�蝷箔����:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.