Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213
Tytuł: | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення |
Inne tytuły: | Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition |
Authors: | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Вербицький, Сергій Шелкова, Тетяна Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Verbytskyi, Sergii Shelkova, Tetiana |
Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, м. Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький, Тетяна Шелкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 137–138. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Verbytskyi S., Shelkova T. (2019) Otsiniuvannia orhanoleptychnykh kharakterystyk miasnykh pashtetiv funktsionalnoho pryznachennia [Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 137-138 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.52 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 137-138 |
Główna strona: | 137 |
Strona końcowa: | 138 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.pdf | 591,5 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.djvu | 59,74 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138__COVER.png | 407,48 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi