Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213

Tytuł: Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення
Inne tytuły: Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition
Authors: Борсолюк, Лариса
Войцехівська, Любов
Вербицький, Сергій
Шелкова, Тетяна
Borsoliuk, Larysa
Voitsekhivska, Liubov
Verbytskyi, Sergii
Shelkova, Tetiana
Affiliation: Інститут продовольчих ресурсів НААН, м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький, Тетяна Шелкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 137–138. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Verbytskyi S., Shelkova T. (2019) Otsiniuvannia orhanoleptychnykh kharakterystyk miasnykh pashtetiv funktsionalnoho pryznachennia [Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 137-138 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.52
Strony: 2
Zakres stron: 137-138
Główna strona: 137
Strona końcowa: 138
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi