กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213

Title: Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення
Other Titles: Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition
Authors: Борсолюк, Лариса
Войцехівська, Любов
Вербицький, Сергій
Шелкова, Тетяна
Borsoliuk, Larysa
Voitsekhivska, Liubov
Verbytskyi, Sergii
Shelkova, Tetiana
Affiliation: Інститут продовольчих ресурсів НААН, м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький, Тетяна Шелкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 137–138. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Verbytskyi S., Shelkova T. (2019) Otsiniuvannia orhanoleptychnykh kharakterystyk miasnykh pashtetiv funktsionalnoho pryznachennia [Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 137-138 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.52
Number of pages: 2
Page range: 137-138
Start page: 137
End page: 138
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.pdf591,5 kBAdobe PDFView/Open
ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.djvu59,74 kBDjVuView/Open
ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138__COVER.png407,48 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.