Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134
Title: | Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин |
Other Titles: | Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs |
Authors: | Малімон, Зоя Кухтин, Микола Дмитрович Болтик, Наталія Рущинська, Тетяна Malimon, Zoya Kukhtyn, Mykola Boltyk, Natalia Ruschinskaya, Tatiana |
Affiliation: | Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарносанітарної експертизи, Україна Тернопільський Національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Тернопільська дослідна станція ІВМ НААН, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин / Зоя Малімон, Микола Кухтин, Наталія Болтик, Тетяна Рущинська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 32. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Malimon Z., Kukhtyn M., Boltyk N., Ruschinskaya T. (2019) Kontaminatsiia mikrofloroiu zamorozhenoi ryby zalezhno vid naiavnosti zalyshkovykh kilkostei antybkterialnykh rechovyn [Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 32 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.136 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 32 |
Start page: | 32 |
End page: | 32 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (International): | 1. Malimon, Z. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy Y. B. (2018). Контамінація мезофільними та психротрофними мікроорганізмами замороженої риби залежно від біохімічних показників якості, Theoretical and Applied Veterinary Medicine, 6 (3), 39–43. 2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning, Ukrainian Journal of Ecology, 8 (1), 402–408. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Malimon_Z-Contamination_of_frozen_fish_32.pdf | 333,18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Malimon_Z-Contamination_of_frozen_fish_32.djvu | 21,27 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Malimon_Z-Contamination_of_frozen_fish_32__COVER.png | 491,03 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.