กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134

ชื่อเรื่อง: Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs
ผู้แต่ง: Малімон, Зоя
Кухтин, Микола Дмитрович
Болтик, Наталія
Рущинська, Тетяна
Malimon, Zoya
Kukhtyn, Mykola
Boltyk, Natalia
Ruschinskaya, Tatiana
Affiliation: Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарносанітарної експертизи, Україна
Тернопільський Національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільська дослідна станція ІВМ НААН, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин / Зоя Малімон, Микола Кухтин, Наталія Болтик, Тетяна Рущинська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 32. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Malimon Z., Kukhtyn M., Boltyk N., Ruschinskaya T. (2019) Kontaminatsiia mikrofloroiu zamorozhenoi ryby zalezhno vid naiavnosti zalyshkovykh kilkostei antybkterialnykh rechovyn [Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.136
Number of pages: 1
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (International): 1. Malimon, Z. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy Y. B. (2018). Контамінація мезофільними та психротрофними мікроорганізмами замороженої риби залежно від біохімічних показників якості, Theoretical and Applied Veterinary Medicine, 6 (3), 39–43.
2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning, Ukrainian Journal of Ecology, 8 (1), 402–408.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Malimon_Z-Contamination_of_frozen_fish_32.pdf333,18 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Malimon_Z-Contamination_of_frozen_fish_32.djvu21,27 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Malimon_Z-Contamination_of_frozen_fish_32__COVER.png491,03 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น