Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134

Назва: Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин
Інші назви: Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs
Автори: Малімон, Зоя
Кухтин, Микола Дмитрович
Болтик, Наталія
Рущинська, Тетяна
Malimon, Zoya
Kukhtyn, Mykola
Boltyk, Natalia
Ruschinskaya, Tatiana
Приналежність: Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарносанітарної експертизи, Україна
Тернопільський Національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільська дослідна станція ІВМ НААН, Україна
Бібліографічний опис: Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин / Зоя Малімон, Микола Кухтин, Наталія Болтик, Тетяна Рущинська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 32. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Malimon Z., Kukhtyn M., Boltyk N., Ruschinskaya T. (2019) Kontaminatsiia mikrofloroiu zamorozhenoi ryby zalezhno vid naiavnosti zalyshkovykh kilkostei antybkterialnykh rechovyn [Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 32 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 637.136
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 32
Початкова сторінка: 32
Кінцева сторінка: 32
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References: 1. Malimon, Z. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy Y. B. (2018). Контамінація мезофільними та психротрофними мікроорганізмами замороженої риби залежно від біохімічних показників якості, Theoretical and Applied Veterinary Medicine, 6 (3), 39–43.
2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning, Ukrainian Journal of Ecology, 8 (1), 402–408.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.