Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorМалімон, Зоя
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorБолтик, Наталія
dc.contributor.authorРущинська, Тетяна
dc.contributor.authorMalimon, Zoya
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.contributor.authorBoltyk, Natalia
dc.contributor.authorRuschinskaya, Tatiana
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:38Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:38Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationКонтамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин / Зоя Малімон, Микола Кухтин, Наталія Болтик, Тетяна Рущинська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 32. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29134-
dc.format.extent32
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleКонтамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин
dc.title.alternativeContamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.136
dc.relation.referencesen1. Malimon, Z. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy Y. B. (2018). Контамінація мезофільними та психротрофними мікроорганізмами замороженої риби залежно від біохімічних показників якості, Theoretical and Applied Veterinary Medicine, 6 (3), 39–43.
dc.relation.referencesen2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning, Ukrainian Journal of Ecology, 8 (1), 402–408.
dc.identifier.citationenMalimon Z., Kukhtyn M., Boltyk N., Ruschinskaya T. (2019) Kontaminatsiia mikrofloroiu zamorozhenoi ryby zalezhno vid naiavnosti zalyshkovykh kilkostei antybkterialnykh rechovyn [Contamination of frozen fish microflora dependence on availability residual amounst of antibacterial drugs]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 32 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарносанітарної експертизи, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський Національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільська дослідна станція ІВМ НААН, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage32
dc.citation.epage32
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.