Stöbern
Abonnieren Sie diese Sammlung, um täglich per E-Mail über Neuerscheinungen informiert zu werden. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 1 bis 40 von 40
DokumenttypErscheinungsdatumDate of entryTitelAutor(en)
Master ThesisDez-202325-Jan-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master ThesisDez-202325-Jan-2024Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen
Master ThesisDez-202316-Jan-2024Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель»)Когут, Роман Романович; Kohut, Roman
Master ThesisDez-202316-Jan-2024Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna
Master ThesisDez-202316-Jan-2024Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master ThesisDez-20239-Jan-2024Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl
Master ThesisDez-20239-Jan-2024Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara
Master ThesisDez-20239-Jan-2024Цінова політика підприємства на ринку продукції та послуг ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Парнета, Павло Григорович; Parneta, Pavlo
Master ThesisDez-20239-Jan-2024Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Катола, Максим Романович; Katola, Maksym
Master ThesisDez-20232-Jan-2024Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana
Master ThesisDez-202331-Dez-2023Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Master ThesisDez-202329-Dez-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Master ThesisDez-202329-Dez-2023Управління якістю послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород»)Шевчук, Надія Сергіївна; Shevchuk, Nadiia
Master ThesisDez-202329-Dez-2023Інноваційні технології у готельному господарстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Дячун, Михайло Романович; Dyachun, Mykhailo
Master ThesisDez-202329-Dez-2023Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura»)Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest
Master ThesisDez-202328-Dez-2023Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності (на прикладі лаунж-бару «Za sklom»)Бойко, Аліна Юріївна; Boiko, Alina
Master ThesisDez-202327-Dez-2023Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова»)Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla
Master ThesisDez-202327-Dez-2023Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)Замрій, Марта Ігорівна; Zamrii, Marta
Master ThesisDez-202326-Dez-2023Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)Старик, Павло Володимирович; Staryk, Pavlo
Master ThesisDez-202219-Jan-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Master ThesisDez-202219-Jan-2023Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)Пазюк, Наталія Орестівна; Paziuk, Natalia
Master ThesisDez-202217-Jan-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana
Master ThesisDez-202211-Jan-2023Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha
Master ThesisDez-202211-Jan-2023Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Сорокопуд, Галина Ігорівна; Sorokopud, Наlyna
Master ThesisDez-202211-Jan-2023«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha
Master ThesisDez-202211-Jan-2023«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»Яремчук, Руслана Юріївна; Yaremchuk, R.
Master Thesis20-Dez-202127-Dez-2021Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana
Master Thesis21-Dez-202126-Dez-2021Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesis20-Dez-202125-Dez-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta
Master Thesis20-Dez-202125-Dez-2021Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia
Master Thesis21-Dez-202123-Dez-2021Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Малий, Олександр Ілліч
Master Thesis21-Dez-202123-Dez-2021Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)Субчак, Назарій Романович; Subchak, N.
Master Thesis21-Dez-202121-Dez-2021Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель)Садова, Оксана Миколаївна; Sadova, Oksana
Master Thesis20-Dez-202120-Dez-2021Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A.
Master Thesis20-Dez-202120-Dez-2021Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)Баран, Богдан Михайлович; Baran, Bohdan
Master Thesis20-Dez-202120-Dez-2021Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Домітряк, Діана Ігорівна; Domitryak, Diana
Master Thesis20-Dez-202120-Dez-2021Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон»)Зарихта, Дмитро Андрійович; Zarykhta, Dmytro
Master Thesis202120-Dez-2021Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)Скемська, Ірина Олегівна; Skemska, Iryna
Master Thesis21-Dez-202029-Dez-2020Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia
Master Thesis21-Dez-202029-Dez-2020Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Крочак, Віталій Вікторович; Krochak, Vitalii
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 1 bis 40 von 40