Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33696
Назва: Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Інші назви: Innovative directions of improvement of activity of the enterprise of the hospitality industry (on an example of PE "Moonshine restaurant")
Автори: Крочак, Віталій Вікторович
Krochak, Vitalii
Бібліографічний опис: Крочак В. В. Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація») : дипломна робота магістра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / В. В. Крочак . — Тернопіль: ТНТУ, 2020 — 71 с.
Дата публікації: 21-гру-2020
Дата внесення: 29-гру-2020
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. І. Пулюя, кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг
Науковий керівник: Стойко, Ігор Іванович
Члени комітету: Кирич, Наталія Богданівна
УДК: 658.64
Теми: 241
готельно-ресторанна справа
піцемат
інновація
індустрія гостинності
менеджмент якості
вендинг
vending
innovation
quality management
hospitality industry
Короткий огляд (реферат): Крочак В.В. Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»). – Рукопис. Магістерська робота зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, – Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя, Тернопіль, 2020. Проаналізовано особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів, ресторанний бізнес в умовах карантину, досліджено історію розвитку ресторанів Тернополя. Розглянуто історія створення і розвитку ПП «Самогонна ресторація», основні види діяльності та види послуг, що надаються підприємством, проаналізовано використання трудових ресурсів, основних засобів та фінансового стану, проведено SWOT-аналіз підприємства. Обґрунтовано реалізацію інноваційних проектів на підприємстві, а також проведення сертифікації системи менеджменту якості на вимогу міжнародного стандарту ISO 9001-2015.
Krochak V.V. Innovative directions of improvement of activity of the enterprise of the hospitality industry (on an example of PE "Moonshine restaurant"). – Manuscript. Master's thesis in specialty 241 – Hotel and restaurant business, – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2020. Peculiarities of national and cultural traditions of modern Ukrainian restaurant establishments, restaurant business in the conditions of quarantine are analyzed, the history of development of restaurants of Ternopil is investigated. The history of creation and development of PE "Moonshine Restaurant", the main activities and types of services provided by the company, the use of labor resources, fixed assets and financial condition, SWOT- analysis of the company. The implementation of innovative projects at the enterprise is substantiated, as well as the certification of the quality management system at the request of the international standard ISO 9001-2015.
Зміст: ВСТУП.....6 РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНИЙ Інноваційний розвиток закладів ресторанного господарства....10 1.1. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів... 10 1.2. Ресторанний бізнес в умовах карантину .... 13 1.3. Дослідження історії розвитку ресторанів Тернополя .... 17 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНО-РОЗРАХУНКОВИЙ Оцінювання ефективності виробничо-господарської діяльності ПП «Самогонна ресторація» .... 19 2.1. Історія створення і розвитку ПП «Самогонна ресторація». Основні види діяльності та види послуг, що надаються ... 19 2.2. Аналіз використання трудових ресурсів ... 28 2.3. Аналіз основних засобів та використання виробничих потужностей .... 30 2.4. Аналіз фінансових результатів підприємства... 35 2.5. SWOT-аналіз діяльності підприємства ... 37 РОЗДІЛ 3. ПРОЄКТНО-РОЗРАХУНКОВИЙ Інноваційні напрямки удосконалення діяльності ПП «Самогонна ресторація» .... 40 3.1. Інноваційний проект «Просування бренду ресторану «Ковчег» та шляхи його реалізації .... 40 3.2. Інноваційний проект «Вендинговий бізнес: реалізація піц через піцемати» ... 46 3.3. Упровадження методики TQM. Сертифікація системи менеджменту якості на вимогу міжнародного стандарту ISO 9001-2015 .... 53 РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ І БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ...59 4.1. Ресторанні системи безпеки ... 68 4.2. Пожежа на кухні ресторану: причини виникнення та засоби запобігання ... 61 ВИСНОВКИ ....65 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ... 68 ДОДАТКИ ... 80
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33696
Власник авторського права: „©Крочак Віталій Вікторович, 2020 “
Перелік літератури: 1. Андрушків Б.М. Основи менеджменту: методологічні положення та прикладні механізми / Б.М. Андрушків, О.Є. Кузьмін – Тернопіль: Лілея 1997. – 292 с. 2. Андрушків Б.М. Проблеми теорії і практики менеджменту / Б.М. Андрушків, О.В. Вівчар, Л.М. Мельник. – Тернопіль: Терно-Граф, 2009. – 312с. 3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с. 4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с. 5. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 6. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journal-knukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226 5. Аветисова А.О. Економіка ресторанного господарства: навч.-метод. посіб. / А. О. Аветисова, Н. С. Палій. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – 174 с. 6. Барановський В.А. Ресторанний бізнес: навч. посіб. – РнД.: Фенікс, 2005. – 220 с. 7. Волкова О.І. Економіка і організація інноваційної діяльності: [підручн.] / Під ред. О.І. Волкова, М.П. Денисенко та ін. – К.: ВД «Професіонал». – 2004. – 960 с. 8. Інноваційні засади формування концепції комплексної науково- технічної програми: «Нова економіка Тернопільської області» 70 (ресурсоекономічний контекст)/ Б.М. Андрушків, П.Д. Дудкін, Л.М. Мельник, І.І. Стойко, , Р.П. Шерстюк. - Тернопіль: ТзОВ «Видавництво «Астон», 2014. – 208 с. ISBN 978-966-308-534-0. 9. Крочак В.В., Стойко І.І. Ресторанний бізнес в умовах карантину / В. Крочак, І. Стойко, // Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича «Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур» (Тернопіль, 23 квітня2020 р.) / МОН України, ТНТУ ім. І. Пулюя [та ін.]. – Тернопіль : ТНТУ, 2020. С. 45- 46. 10. Крочак В.В. Вірус вбиває ресторанний бізнес / В. Крочак // Матеріали ІІІ Міжнародної студентської науково-технічної конференції «Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання». (Тернопіль, 23-24 квітня 2020 р.) / МОН України, ТНТУ ім. І. Пулюя [та ін.]. Тернопіль : ТНТУ, 2020. С. 209-210. 11. Крочак В.В. Дослідження історії розвитку ресторанів Тернополя / В. Крочак, В. Стечишин // Матеріали ІІ Міжнародної студентської науково- технічної конференції «Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання». 12. Крочак В., Стечишин В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / МОН України, ТНТУ ім. І. Пулюя [та ін.]. Тернопіль : ТНТУ, 2019. С. 358-359. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/28514/2/SNT_2019_Krochak_V- The_features_of_modern_358-359.pdf 13. Стойко І.І. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.- метод. посібник. / І.І. Стойко /. – Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. – 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290 14. Стойко І.І. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). 71 Навч.-метод. посібник. / І.І. Стойко /. – Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2020. – 196 с. 15. Тарасюк Р. М. Бізнес-план: розробка, обґрунтування та аналіз. — Житомир: ЖДТУ, 2006. — 419 с. 16. Управління інноваційною діяльністю. Книга 1. / За заг. ред. Андрушківа Б.М. - Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2015. - 334 с. 17. Управління інноваційною діяльністю: магістерський курс. Підручник./ Колектив авторів: Андрушків Б.М., Стойко І.І., Шерстюк Р.П. , Владимир О.М., Дудкін П.Д., Малюта Л.Я., Мельник Л.М., Нагорняк Г.С., Паляниця В.А., Федишин І.Б. – Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2015. – 1146 с. [Електронне видання] http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17920 18. ДСТУ 4269:2003. Національний стандарт України "Послуги туристичні. Класифікація готелів" 19. ДСТУ 4281-2004 “Заклади ресторанного господарства. Класифікація”. 20. ДСТУ Б.А.2-4-7-95 “Система проектної документації для будівництва. Правила використання архітектурно-будівельних робочих креслень”. 21. ДСТУ 4268:2003 “Послуги туристичні. Засоби розміщування. Загальні вимоги”. 22. ДСТУ 4269:2003 “Послуги туристичні. Класифікація готелів”. 23. ДСТУ 4281: 2004 Заклади ресторанного господарства. Класифікація. 24. Про захист прав споживачів. Закон України / Відомості Верховної Ради України. – 1991, No 30. 25. Про підприємництво: Закон України / Відомості Верховної Ради України. – 1991, No 14. 26. Правила роботи закладів (підприємств) громадського харчувати (наказ Міністерства економіки з питань Європейської інтеграції України від 27.07.2002 p., No219). 72 27. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. – 2002. - No36. 28. Закон України «Про пріоритетні напрямки інноваційної діяльності» від 16.01.2003 р. //http://www.rada.kiev.ua. 29. Марущак Т. Управління підприємствами ресторанного господарства різних форм господарювання / Т.Марущак.- К., 2002. - 320с. 30. Підприємство сфери послуг як соціально-економічна система https://pidru4niki.com/10790317/menedzhment/pidpriyemstvo_sferi_poslug_sotsia lno-ekonomichna_sistema 31. Ощипок І. М. Розвиток закладів ресторанного господарства на концептуальних засадах інновацій / І. М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. - 2017. - Вип. 21. - С. 101-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2017_21_20
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:241 — готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtor_dov_Krochak_V_V_2020.pdf395,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
dyplom_Krochak_V_V_2020.pdf3,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора