Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 21 of 21
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Master Thesis | Dec-2022 | 19-Jan-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |
Master Thesis | Dec-2022 | 19-Jan-2023 | Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО») | Пазюк, Наталія Орестівна; Paziuk, Natalia |
Master Thesis | Dec-2022 | 17-Jan-2023 | Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana |
Master Thesis | Dec-2022 | 11-Jan-2023 | Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната») | Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha |
Master Thesis | Dec-2022 | 11-Jan-2023 | Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Сорокопуд, Галина Ігорівна; Sorokopud, Наlyna |
Master Thesis | Dec-2022 | 11-Jan-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
Master Thesis | Dec-2022 | 11-Jan-2023 | «Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)» | Яремчук, Руслана Юріївна; Yaremchuk, R. |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 27-Dec-2021 | Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”) | Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana |
Master Thesis | 21-Dec-2021 | 26-Dec-2021 | Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист») | Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 25-Dec-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 25-Dec-2021 | Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia |
Master Thesis | 21-Dec-2021 | 23-Dec-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч |
Master Thesis | 21-Dec-2021 | 23-Dec-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, N. |
Master Thesis | 21-Dec-2021 | 21-Dec-2021 | Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель) | Садова, Оксана Миколаївна; Sadova, Oksana |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 20-Dec-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 20-Dec-2021 | Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр») | Баран, Богдан Михайлович; Baran, Bohdan |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 20-Dec-2021 | Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан) | Домітряк, Діана Ігорівна; Domitryak, Diana |
Master Thesis | 20-Dec-2021 | 20-Dec-2021 | Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон») | Зарихта, Дмитро Андрійович; Zarykhta, Dmytro |
Master Thesis | 2021 | 20-Dec-2021 | Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація ») | Скемська, Ірина Олегівна; Skemska, Iryna |
Master Thesis | 21-Dec-2020 | 29-Dec-2020 | Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)» | Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia |
Master Thesis | 21-Dec-2020 | 29-Dec-2020 | Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація») | Крочак, Віталій Вікторович; Krochak, Vitalii |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 21 of 21