Buscar
Suscribirse para recibir un correo electrónico cada vez que se introduzca un ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Elementos (mostrados por Fecha de envío en Descendente orden): 1 a 40 de 40
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Master Thesisdic-202325-ene-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master Thesisdic-202325-ene-2024Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen
Master Thesisdic-202316-ene-2024Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель»)Когут, Роман Романович; Kohut, Roman
Master Thesisdic-202316-ene-2024Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna
Master Thesisdic-202316-ene-2024Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master Thesisdic-20239-ene-2024Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl
Master Thesisdic-20239-ene-2024Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara
Master Thesisdic-20239-ene-2024Цінова політика підприємства на ринку продукції та послуг ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Парнета, Павло Григорович; Parneta, Pavlo
Master Thesisdic-20239-ene-2024Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Катола, Максим Романович; Katola, Maksym
Master Thesisdic-20232-ene-2024Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana
Master Thesisdic-202331-dic-2023Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Master Thesisdic-202329-dic-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Master Thesisdic-202329-dic-2023Управління якістю послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород»)Шевчук, Надія Сергіївна; Shevchuk, Nadiia
Master Thesisdic-202329-dic-2023Інноваційні технології у готельному господарстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Дячун, Михайло Романович; Dyachun, Mykhailo
Master Thesisdic-202329-dic-2023Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura»)Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest
Master Thesisdic-202328-dic-2023Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності (на прикладі лаунж-бару «Za sklom»)Бойко, Аліна Юріївна; Boiko, Alina
Master Thesisdic-202327-dic-2023Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова»)Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla
Master Thesisdic-202327-dic-2023Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)Замрій, Марта Ігорівна; Zamrii, Marta
Master Thesisdic-202326-dic-2023Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)Старик, Павло Володимирович; Staryk, Pavlo
Master Thesisdic-202219-ene-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Master Thesisdic-202219-ene-2023Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)Пазюк, Наталія Орестівна; Paziuk, Natalia
Master Thesisdic-202217-ene-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana
Master Thesisdic-202211-ene-2023Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha
Master Thesisdic-202211-ene-2023Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Сорокопуд, Галина Ігорівна; Sorokopud, Наlyna
Master Thesisdic-202211-ene-2023«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha
Master Thesisdic-202211-ene-2023«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»Яремчук, Руслана Юріївна; Yaremchuk, R.
Master Thesis20-dic-202127-dic-2021Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana
Master Thesis21-dic-202126-dic-2021Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesis20-dic-202125-dic-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta
Master Thesis20-dic-202125-dic-2021Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia
Master Thesis21-dic-202123-dic-2021Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Малий, Олександр Ілліч
Master Thesis21-dic-202123-dic-2021Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)Субчак, Назарій Романович; Subchak, N.
Master Thesis21-dic-202121-dic-2021Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель)Садова, Оксана Миколаївна; Sadova, Oksana
Master Thesis20-dic-202120-dic-2021Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A.
Master Thesis20-dic-202120-dic-2021Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)Баран, Богдан Михайлович; Baran, Bohdan
Master Thesis20-dic-202120-dic-2021Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Домітряк, Діана Ігорівна; Domitryak, Diana
Master Thesis20-dic-202120-dic-2021Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон»)Зарихта, Дмитро Андрійович; Zarykhta, Dmytro
Master Thesis202120-dic-2021Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)Скемська, Ірина Олегівна; Skemska, Iryna
Master Thesis21-dic-202029-dic-2020Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia
Master Thesis21-dic-202029-dic-2020Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Крочак, Віталій Вікторович; Krochak, Vitalii
Elementos (mostrados por Fecha de envío en Descendente orden): 1 a 40 de 40