Elementos (mostrados por Fecha de envío en Descendente orden): 1 a 40 de 40
Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
Master Thesis | dic-2023 | 25-ene-2024 | Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”) | Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo |
Master Thesis | dic-2023 | 25-ene-2024 | Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen |
Master Thesis | dic-2023 | 16-ene-2024 | Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель») | Когут, Роман Романович; Kohut, Roman |
Master Thesis | dic-2023 | 16-ene-2024 | Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna |
Master Thesis | dic-2023 | 16-ene-2024 | Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express») | Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna |
Master Thesis | dic-2023 | 9-ene-2024 | Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой») | Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl |
Master Thesis | dic-2023 | 9-ene-2024 | Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”) | Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara |
Master Thesis | dic-2023 | 9-ene-2024 | Цінова політика підприємства на ринку продукції та послуг ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Парнета, Павло Григорович; Parneta, Pavlo |
Master Thesis | dic-2023 | 9-ene-2024 | Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Катола, Максим Романович; Katola, Maksym |
Master Thesis | dic-2023 | 2-ene-2024 | Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка») | Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana |
Master Thesis | dic-2023 | 31-dic-2023 | Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб») | Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia |
Master Thesis | dic-2023 | 29-dic-2023 | Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта») | Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna |
Master Thesis | dic-2023 | 29-dic-2023 | Управління якістю послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород») | Шевчук, Надія Сергіївна; Shevchuk, Nadiia |
Master Thesis | dic-2023 | 29-dic-2023 | Інноваційні технології у готельному господарстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер») | Дячун, Михайло Романович; Dyachun, Mykhailo |
Master Thesis | dic-2023 | 29-dic-2023 | Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura») | Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest |
Master Thesis | dic-2023 | 28-dic-2023 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності (на прикладі лаунж-бару «Za sklom») | Бойко, Аліна Юріївна; Boiko, Alina |
Master Thesis | dic-2023 | 27-dic-2023 | Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова») | Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla |
Master Thesis | dic-2023 | 27-dic-2023 | Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава») | Замрій, Марта Ігорівна; Zamrii, Marta |
Master Thesis | dic-2023 | 26-dic-2023 | Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус») | Старик, Павло Володимирович; Staryk, Pavlo |
Master Thesis | dic-2022 | 19-ene-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |
Master Thesis | dic-2022 | 19-ene-2023 | Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО») | Пазюк, Наталія Орестівна; Paziuk, Natalia |
Master Thesis | dic-2022 | 17-ene-2023 | Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana |
Master Thesis | dic-2022 | 11-ene-2023 | Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната») | Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha |
Master Thesis | dic-2022 | 11-ene-2023 | Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Сорокопуд, Галина Ігорівна; Sorokopud, Наlyna |
Master Thesis | dic-2022 | 11-ene-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
Master Thesis | dic-2022 | 11-ene-2023 | «Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)» | Яремчук, Руслана Юріївна; Yaremchuk, R. |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 27-dic-2021 | Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”) | Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana |
Master Thesis | 21-dic-2021 | 26-dic-2021 | Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист») | Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 25-dic-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 25-dic-2021 | Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia |
Master Thesis | 21-dic-2021 | 23-dic-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч |
Master Thesis | 21-dic-2021 | 23-dic-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, N. |
Master Thesis | 21-dic-2021 | 21-dic-2021 | Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель) | Садова, Оксана Миколаївна; Sadova, Oksana |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 20-dic-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 20-dic-2021 | Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр») | Баран, Богдан Михайлович; Baran, Bohdan |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 20-dic-2021 | Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан) | Домітряк, Діана Ігорівна; Domitryak, Diana |
Master Thesis | 20-dic-2021 | 20-dic-2021 | Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон») | Зарихта, Дмитро Андрійович; Zarykhta, Dmytro |
Master Thesis | 2021 | 20-dic-2021 | Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація ») | Скемська, Ірина Олегівна; Skemska, Iryna |
Master Thesis | 21-dic-2020 | 29-dic-2020 | Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)» | Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia |
Master Thesis | 21-dic-2020 | 29-dic-2020 | Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація») | Крочак, Віталій Вікторович; Krochak, Vitalii |
Elementos (mostrados por Fecha de envío en Descendente orden): 1 a 40 de 40