Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Бакалавр
241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)
�
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-89 隞� 89.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Bachelor Thesis
六月-2022
22-八月-2022
Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesis
六月-2022
6-九月-2022
“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”
Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)
Бучинська, Діана Русланівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)
Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesis
六月-2022
16-九月-2022
“Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус”
Гошко, Арсен Юрійович
Bachelor Thesis
六月-2022
16-九月-2022
“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”
Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesis
六月-2022
13-三月-2023
Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Пилипів, Любов Михайлівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)
Жарко, Валерія Євгенівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)
Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)
Капаць, Катерина Михайлівна
Bachelor Thesis
六月-2022
12-九月-2022
“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”
Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor Thesis
六月-2022
12-九月-2022
“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”
Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesis
六月-2022
6-九月-2022
Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)
Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesis
六月-2022
6-九月-2022
Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)
Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesis
22-六月-2022
25-六月-2022
Удосконалення системи мотивації праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання» (на прикладі готельного комплексу «Глобус»)
Стечишин, Володимир
;
Stechyshyn, Volodymyr
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)
Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)
Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor Thesis
六月-2022
6-九月-2022
Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»
Козловська, Мирослава Миколаївна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Підвищення інвестиційної привабливості підприємства сфери обслуговування (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Демко, Надія Володимирівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)
Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)
Бевх, Христина Василівна
Bachelor Thesis
六月-2022
6-九月-2022
Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)
Онисько, Тетяна Олександрівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”)
Бойко, Аліна Юріївна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)
Гринюк, Іван Васильович
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”
Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)
Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesis
六月-2022
8-九月-2022
“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”
Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesis
六月-2022
23-八月-2022
Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)
Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)
Коваленко, Артем Сергійович
;
Kovalenko, Artem
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
Удосконалення діяльності підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання (на прикладі бару-ресторану «Graf Palace»)
Давкшо, Іванна Віталіївна
;
Davksho, Ivanna
Bachelor Thesis
六月-2023
19-六月-2023
Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)
Будна, Юлія Андріївна
;
Budna, Yuliia
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»)
Бачуріна, Анастасія Ігорівна
;
Bachurina, Anastasiia
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Савчук, Катерина Сергіївна
;
Savchuk, Catherine
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)
Семенов, Микита Сергійович
;
Semenov, Mykyta
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
Розвиток корпоративної культури підприємств індустрії гостинності (на прикладі готелю «Інтурист-Закарпаття»)
Коцюруба, Анастасія Володимирівна
;
Kotsyuruba, Anastasia
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)
Березна, Ольга Миколаївна
;
Berezna, Olha
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)
Мартинчук, Максим Володимирович
;
Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesis
六月-2023
21-六月-2023
«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»
Кернаджук, Петро Михайлович
;
Kernadzhuk, Petro
Bachelor Thesis
六月-2023
23-六月-2023
Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)
Янч, Ольга Володимирівна
;
Yanch, Olha
Bachelor Thesis
六月-2023
23-六月-2023
Управління якістю надання послуг на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Шепеть, Вероніка Михайлівна
;
Shepet, Veronika
Bachelor Thesis
六月-2023
23-六月-2023
«Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)
Мартинова, Діана Юріївна
;
Martynova, Diana
Bachelor Thesis
六月-2023
23-六月-2023
Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)
Днесь, Юлія Володимирівна
;
Dnes, Yuliia
Bachelor Thesis
六月-2023
22-六月-2023
Удосконалення системи менеджменту підприємства готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК Гетьман»)
Сякалюк, Ілона Дмитрівна
;
Siakaliuk, Ilona
Bachelor Thesis
十二月-2023
26-十二月-2023
Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)
Сушко, Анжеліка Андріївна
;
Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesis
六月-2023
20-七月-2023
Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт »)
Олексій, Вікторія Христина Василівна
;
Oleksii, Viktoriia Khrystyna
Bachelor Thesis
十二月-2023
27-十二月-2023
«Удосконалення управління системою надання готельних послуг з метою підвищення лояльності клієнтів (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)»
Цикалюк, Надія Віталіївна
;
Tsykaliuk, Nadiia
Bachelor Thesis
六月-2022
26-一月-2024
Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання»)
Крисоватий, Євген Іванович
;
Krysovatyi, Yevhen
Bachelor Thesis
六月-2022
27-一月-2024
Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Душенко, Соломія Андріївна
;
Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesis
十二月-2023
25-一月-2024
Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Семчишин, Єлизавета Ігорівна
;
Semchyshyn, Elizaveta
Bachelor Thesis
六月-2022
27-一月-2024
Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)
Панченко, Катерина Геннадіївна
;
Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesis
六月-2022
27-一月-2024
Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)
Ковалик, Оксана Володимирівна
;
Kovalyk, Oksana
Bachelor Thesis
六月-2022
26-一月-2024
Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)
Гурчак, Юлія Олегівна
;
Gurchak, Yuliia
Bachelor Thesis
六月-2022
26-一月-2024
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»)
Могилевець, Вероніка Олегівна
;
Mohylevеts, Veronika
Bachelor Thesis
六月-2022
27-一月-2024
Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”
Гринчук, Оксана Романівна
;
Hrynchuk, Oksana
Bachelor Thesis
六月-2022
26-一月-2024
Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)
Іваник, Наталія Михайлівна
;
Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesis
六月-2022
26-一月-2024
Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»)
Бронашко, Назарій Михайлович
;
Bronashko, Nazarii
Bachelor Thesis
六月-2023
20-七月-2023
Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)
Хачатрян, Девід Самвелович
;
Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesis
六月-2023
20-七月-2023
Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)
Голик, Іван Русланович
;
Golik, Ivan
Bachelor Thesis
六月-2023
20-七月-2023
Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Сонгінас, Віталіна Віталіївна
;
Songinas, Vitalina
Bachelor Thesis
六月-2024
14-六月-2024
Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)
Ониськів, Ангеліна Володимирівна
;
Onyskiv, Angelina
Bachelor Thesis
六月-2024
12-六月-2024
Особливості управління підприємствами мережевого готельного господарства (на прикладі ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv»)
Королик, Світлана Анатоліївна
;
Korolyk, Svitlana
Bachelor Thesis
六月-2024
27-六月-2024
Удосконалення праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Rudison")
Неділько, Арсен Ігорович
;
Nedilko, Arsen
Bachelor Thesis
六月-2024
21-六月-2024
Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі»)
Куцик, Тетяна Олегівна
;
Kutsyk, Tetiana
Bachelor Thesis
六月-2024
10-六月-2024
Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування готельно ресторанного підприємства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Джентльмен»)
Стахів, Діана Ігорівна
;
Stakhiv, Diana
Bachelor Thesis
六月-2024
12-六月-2024
Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй»)
Пиняк, Ілона Богданівна
;
Pyniak, Ilona
Bachelor Thesis
六月-2024
27-六月-2024
Дослідження конкурентного середовища підприємства на ринку послуг і напрямки забезпечення його стійкості (на прикладі кафе «DALI Pizza&Sushi»)
Сивопляс, Максим Леонідович
;
Syvoplias, Maksym
Bachelor Thesis
六月-2024
28-六月-2024
Формування стратегії конкурентних переваг підприємства індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готель «Асторія»)
Процак, Віталій Віталійович
;
Protsak, Vitaliy
Bachelor Thesis
六月-2024
28-六月-2024
Формування соціально відповідальної поведінки суб’єктів індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)
Крук, Ілля Максимович
;
Kruk, Illia
Bachelor Thesis
六月-2024
27-六月-2024
Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту діяльності підприємств ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Na Nebi»)
Ухач, Софія Миколаївна
;
Ukhach, Sofiia
Bachelor Thesis
六月-2024
3-七月-2024
Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi»)
Максимюк, Андрій Русланович
;
Maksymiuk, Andrii
Bachelor Thesis
六月-2024
4-七月-2024
Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Шпак, Любомир Вікторович
;
Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesis
六月-2024
4-七月-2024
Упровадження сучасних мотиваційних механізмів управління готельно-ресторанним господарством (на прикладі бару «Мамонт»)
Дарчич, Ольга Сергіївна
;
Darchych, Olha
Bachelor Thesis
六月-2024
3-七月-2024
Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»
Демчук, Анастасія Олегівна
;
Demhuk, Anastasiia
Bachelor Thesis
六月-2024
4-七月-2024
Управління фінансовою стабільністю підприємства готельного бізнесу в умовах сучасних загроз (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород»)
Голодрига, Микола Русланович
;
Holodryha, Mykola
Bachelor Thesis
六月-2024
4-七月-2024
Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль»)
Горін, Вікторія Олексіївна
;
Horin, Viktoriia
Bachelor Thesis
六月-2024
3-七月-2024
Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn
Волошин, Мар’яна Ігорівна
;
Voloshyn, Maryana
Bachelor Thesis
六月-2024
3-七月-2024
Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)
Даниленко, Оксана Миколаївна
;
Danylenko, Oksana
Bachelor Thesis
六月-2024
3-七月-2024
Стимулювання продажу продукції та послуг закладів готельно-ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Авокадо”)
Хіхловська, Катерина Віталіївна
;
Khikhlovska, Kateryna
Bachelor Thesis
六月-2024
5-七月-2024
Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)
Стасіна, Христина Василівна
;
Stasina, Khrystyna
Bachelor Thesis
六月-2024
5-七月-2024
Удосконалення діяльності закладу готельного типу на інноваційних засадах (на прикладі мотелю «Золочів»)
Ціж, Марія Юріївна
;
Tsizh, Maria
Bachelor Thesis
六月-2024
5-七月-2024
Удосконалення управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Камелот”)
Лапшинська, Анастасія Андріївна
;
Lapshinska, Anastasiya
Bachelor Thesis
六月-2024
5-七月-2024
Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)
Ковбаса, Іванна Миколаївна
;
Kovbasa, Ivanna
Bachelor Thesis
六月-2024
8-七月-2024
Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”)
Безкоровайний, Михайло Андрійович
;
Bezkorovainy, Mykhailo
Bachelor Thesis
六月-2024
8-七月-2024
Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)
Савгіра, Анастасія Русланівна
;
Savhira, Anastasiia
Bachelor Thesis
六月-2024
8-七月-2024
Удосконалення системи управління персоналом у закладах (назви записувати нижнім регістром) громадського харчування (на прикладі мережі закладів «Sushi Pizza 39»)
Ноготков, Назарій Юрійович
;
Nohotkov, Nazarii
Bachelor Thesis
六月-2024
5-七月-2024
Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)
Марків, Віталій Петрович
;
Markiv, Vitaliy
蝏�� 1-89 隞� 89.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
1
Bachurina, Anastasiia
1
Berezna, Olha
1
Bezkorovainy, Mykhailo
1
Bronashko, Nazarii
1
Budna, Yuliia
1
Danylenko, Oksana
1
Darchych, Olha
1
Davksho, Ivanna
1
Demhuk, Anastasiia
1
Dnes, Yuliia
1
Dushenko, Solomiia
1
Golik, Ivan
1
Gurchak, Yuliia
1
Holodryha, Mykola
1
Horin, Viktoriia
1
Hrynchuk, Oksana
1
Ivanyk, Nataliia
1
Kernadzhuk, Petro
1
Khachatryan, Devid Samvelovych
1
Khikhlovska, Kateryna
.
next >
Subject
26
restaurant business
25
management
23
управління
20
competitiveness
20
конкурентоспроможність
18
restaurant
18
ресторан
16
service
15
innovation
15
ресторанний бізнес
11
hospitality industry
11
інновації
10
послуга
9
35.078.7
9
готель
9
індустрія гостинності
9
інновація
8
hotel
8
quality
8
обслуговування
.
next >
Date issued
27
2024
22
2023
40
2022
by type of content
89
Bachelor Thesis
by languages
89
uk