Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) : [113] Домівка зібрання Перегляд статистики
- Міністерство освіти і науки України
- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
- Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
- Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
- Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
- Slovar University of Agriculture in Nitra (Словаччина)
- Національний університет «Львівська політехніка» (Україна)
- ГО «Науково-технічне товариство» (Україна)
Дата проведення: 10 – 11 жовтня 2019 року.
Напрямки роботи конференції:
- Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
- харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
- безпечність і контроль якості харчових продуктів;
- процеси та апарати харчових виробництв.
Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська.
Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 27 вересня 2019 р.
- Адреса оргкомітету
-
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983 - Науковий секретар:
-
Лялик Анастасія Тарасівна (асистент)
Тел.+38 0977205917
e-mail: kafedra.hb@gmail.com
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Зміст
12. Зміст5БЕЗПЕЧНІСТЬ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ 1213151719212425262728303233343739404143444546474849515253555759616364666869707274ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ 76787980828384858687889091939596979899100101103105106108109110112114116117118119ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 121122ХАРЧОВА ХІМІЯ, БІОХІМІЯ, БІОТЕХНОЛОГІЯ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ 123124125128129131133135137139140141142143145146147148149150152153154155157159160162163164166168111. Для нотаток170112. Видавнича сторінка172Content
12. Zmist5BEZPECHNIST I KONTROL YAKOSTI KHARCHOVYKH PRODUKTIV 1213151719212425262728303233343739404143444546474849515253555759616364666869707274INNOVATSIINI TEKHNOLOHII VYROBNYTSTVA KHARCHOVYKH PRODUKTIV 76787980828384858687889091939596979899100101103105106108109110112114116117118119PROTSESI TA APARATI KHARCHOVIKH VIROBNITSTV 121122KHARCHOVA KHIMIIA, BIOKHIMIIA, BIOTEKHNOLOHIIA TA FUNKTSIONALNI KHARCHOVI PRODUKTY 123124125128129131133135137139140141142143145146147148149150152153154155157159160162163164166168111. Dlia notatok170112. Vydavnycha storinka172
Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 113 з 113
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 113 з 113