Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) : [113] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo
Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
  • Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
  • Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
  • Slovar University of Agriculture in Nitra (Словаччина)
  • Національний університет «Львівська політехніка» (Україна)
  • ГО «Науково-технічне товариство» (Україна)

Дата проведення: 10 – 11 жовтня 2019 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська.

Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 27 вересня 2019 р.

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983
Науковий секретар:
Лялик Анастасія Тарасівна (асистент)
Тел.+38 0977205917
e-mail: kafedra.hb@gmail.com

Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 10–11 жовтня 2019 року) / МОН України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019. – 172 с.

Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
5
БЕЗПЕЧНІСТЬ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
12
13
15
17
19
21
24
25
26
27
28
30
32
33
34
37
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
51
52
53
55
57
59
61
63
64
66
68
69
70
72
74
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
76
78
79
80
82
83
84
85
86
87
88
90
91
93
95
96
97
98
99
100
101
103
105
106
108
109
110
112
114
116
117
118
119
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
121
122
ХАРЧОВА ХІМІЯ, БІОХІМІЯ, БІОТЕХНОЛОГІЯ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
123
124
125
128
129
131
133
135
137
139
140
141
142
143
145
146
147
148
149
150
152
153
154
155
157
159
160
162
163
164
166
168
 
170
172

Content


1
5
BEZPECHNIST I KONTROL YAKOSTI KHARCHOVYKH PRODUKTIV
12
13
15
17
19
21
24
25
26
27
28
30
32
33
34
37
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
51
52
53
55
57
59
61
63
64
66
68
69
70
72
74
INNOVATSIINI TEKHNOLOHII VYROBNYTSTVA KHARCHOVYKH PRODUKTIV
76
78
79
80
82
83
84
85
86
87
88
90
91
93
95
96
97
98
99
100
101
103
105
106
108
109
110
112
114
116
117
118
119
PROTSESI TA APARATI KHARCHOVIKH VIROBNITSTV
121
122
KHARCHOVA KHIMIIA, BIOKHIMIIA, BIOTEKHNOLOHIIA TA FUNKTSIONALNI KHARCHOVI PRODUKTY
123
124
125
128
129
131
133
135
137
139
140
141
142
143
145
146
147
148
149
150
152
153
154
155
157
159
160
162
163
164
166
168
 
170
172

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 113 з 113
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інновації на ринку йогуртів функціонального призначенняМотузка, Юлія; Татарова, Дар`я; Motuzka, Iuliia; Tatarova, Daria
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Для нотаток-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікаціїПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізуГудзенко, Олена; Борзова, Наталія; Gudzenko, Olena; Borzova, Nataliya
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибкаВічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металамиДемченко, Павло; Козлов, Костянтин; Демченко, Віолетта; Demchenko, Pavlo; Kozlov, Kostiantyn; Demchenko, Violetta
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Перспективи використання технічних конопель в медициніСтрук, Оксана; Грицик, Любов; Маринченко, Ігор; Ободянський, Михайло; Грицик, Андрій; Struk, Oksana; Grycyk, Liubov; Marynchenko, Ihor; Obodianskyi, Mykhailo; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратаціїКиричок, Олександра; Гайда, Анастасія; Киричок, Микола; Пігуляк, Юлія; Романець, Любов; Kyrychok, Oleksandra; Gayda, Anastasiya; Kyrychok, Mykola; Pigulyak, Yuliya; Romanets, Lyubov
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначенняСмачило, Оксана; Крупа, Ольга Миколаївна; Smachylo, Oksana; Krupa, Olha
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукціїДанчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Редакційні сторінки-
Proceedings Book10-жов-201925-жов-2019Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 113 з 113