Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125
Назва: | Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців |
Інші назви: | Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods |
Автори: | Абовян, Софія Бендерська, Ольга Шутюк, Віталій Abovian, Sofiia Benderska, Olha Shutyuk, Vitalii |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна |
Бібліографічний опис: | Абовян С. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців / Софія Абовян, Ольга Бендерська, Віталій Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 164–165. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Abovian S., Benderska O., Shutyuk V. (2019) Perspektyvy vykorystannia rybnoi syrovyny dlia stvorennia ratsioniv zbalansovanoho kharchuvannia ukraintsiv [Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 164-165 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 338.439.5 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 164-165 |
Початкова сторінка: | 164 |
Кінцева сторінка: | 165 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy http://ukrstat.gov.ua |
Перелік літератури: | 1. Рыбная отрасль Украины: состояние и перспективы (електронний ресурс) Режим доступу: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy. 2. Державна служба статистики України (електронний ресурс). Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua. 3. Вдовенко Н. М. Сучасний стан та напрями розвитку рибного господарства в Україні. Економіка АПК. 2010. № 3. |
References: | 1. Rybnaia otrasl Ukrainy: sostoianie i perspektivy (elektronnii resurs) Access mode: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy. 2. Derzhavna sluzhba statystyky Ukrainy (elektronnyi resurs). Access mode: http://ukrstat.gov.ua. 3. Vdovenko N. M. Suchasnyi stan ta napriamy rozvytku rybnoho hospodarstva v Ukraini. Ekonomika APK. 2010. No 3. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.pdf | 565,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.djvu | 30,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165__COVER.png | 482,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.