Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125
| Títol: | Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців | 
| Altres títols: | Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods | 
| Autor: | Абовян, Софія Бендерська, Ольга Шутюк, Віталій Abovian, Sofiia Benderska, Olha Shutyuk, Vitalii  | 
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Абовян С. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців / Софія Абовян, Ольга Бендерська, Віталій Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 164–165. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Abovian S., Benderska O., Shutyuk V. (2019) Perspektyvy vykorystannia rybnoi syrovyny dlia stvorennia ratsioniv zbalansovanoho kharchuvannia ukraintsiv [Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 164-165 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data de publicació: | 10-d’o-2019 | 
| Date of entry: | 15-de -2019 | 
| Editorial: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 338.439.5 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 164-165 | 
| Start page: | 164 | 
| End page: | 165 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| URL for reference material: | http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy http://ukrstat.gov.ua  | 
| References (Ukraine): | 1. Рыбная отрасль Украины: состояние и перспективы (електронний ресурс) Режим доступу: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy. 2. Державна служба статистики України (електронний ресурс). Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua. 3. Вдовенко Н. М. Сучасний стан та напрями розвитку рибного господарства в Україні. Економіка АПК. 2010. № 3.  | 
| References (International): | 1. Rybnaia otrasl Ukrainy: sostoianie i perspektivy (elektronnii resurs) Access mode: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy. 2. Derzhavna sluzhba statystyky Ukrainy (elektronnyi resurs). Access mode: http://ukrstat.gov.ua. 3. Vdovenko N. M. Suchasnyi stan ta napriamy rozvytku rybnoho hospodarstva v Ukraini. Ekonomika APK. 2010. No 3.  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.pdf | 565,04 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.djvu | 30,97 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165__COVER.png | 482,92 kB | image/png | Veure/Obrir | 
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.