Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Абовян, Софія | |
dc.contributor.author | Бендерська, Ольга | |
dc.contributor.author | Шутюк, Віталій | |
dc.contributor.author | Abovian, Sofiia | |
dc.contributor.author | Benderska, Olha | |
dc.contributor.author | Shutyuk, Vitalii | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:37Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:37Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Абовян С. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців / Софія Абовян, Ольга Бендерська, Віталій Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 164–165. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125 | - |
dc.format.extent | 164-165 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.relation.uri | http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy | |
dc.relation.uri | http://ukrstat.gov.ua | |
dc.title | Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців | |
dc.title.alternative | Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338.439.5 | |
dc.relation.references | 1. Рыбная отрасль Украины: состояние и перспективы (електронний ресурс) Режим доступу: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy. | |
dc.relation.references | 2. Державна служба статистики України (електронний ресурс). Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua. | |
dc.relation.references | 3. Вдовенко Н. М. Сучасний стан та напрями розвитку рибного господарства в Україні. Економіка АПК. 2010. № 3. | |
dc.relation.referencesen | 1. Rybnaia otrasl Ukrainy: sostoianie i perspektivy (elektronnii resurs) Access mode: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy. | |
dc.relation.referencesen | 2. Derzhavna sluzhba statystyky Ukrainy (elektronnyi resurs). Access mode: http://ukrstat.gov.ua. | |
dc.relation.referencesen | 3. Vdovenko N. M. Suchasnyi stan ta napriamy rozvytku rybnoho hospodarstva v Ukraini. Ekonomika APK. 2010. No 3. | |
dc.identifier.citationen | Abovian S., Benderska O., Shutyuk V. (2019) Perspektyvy vykorystannia rybnoi syrovyny dlia stvorennia ratsioniv zbalansovanoho kharchuvannia ukraintsiv [Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 164-165 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 164 | |
dc.citation.epage | 165 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.pdf | 565,04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.djvu | 30,97 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165__COVER.png | 482,92 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.