Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАбовян, Софія
dc.contributor.authorБендерська, Ольга
dc.contributor.authorШутюк, Віталій
dc.contributor.authorAbovian, Sofiia
dc.contributor.authorBenderska, Olha
dc.contributor.authorShutyuk, Vitalii
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:37Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:37Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationАбовян С. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців / Софія Абовян, Ольга Бендерська, Віталій Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 164–165. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125-
dc.format.extent164-165
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.relation.urihttp://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy
dc.relation.urihttp://ukrstat.gov.ua
dc.titleПерспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців
dc.title.alternativeProspects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.439.5
dc.relation.references1. Рыбная отрасль Украины: состояние и перспективы (електронний ресурс) Режим доступу: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy.
dc.relation.references2. Державна служба статистики України (електронний ресурс). Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua.
dc.relation.references3. Вдовенко Н. М. Сучасний стан та напрями розвитку рибного господарства в Україні. Економіка АПК. 2010. № 3.
dc.relation.referencesen1. Rybnaia otrasl Ukrainy: sostoianie i perspektivy (elektronnii resurs) Access mode: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy.
dc.relation.referencesen2. Derzhavna sluzhba statystyky Ukrainy (elektronnyi resurs). Access mode: http://ukrstat.gov.ua.
dc.relation.referencesen3. Vdovenko N. M. Suchasnyi stan ta napriamy rozvytku rybnoho hospodarstva v Ukraini. Ekonomika APK. 2010. No 3.
dc.identifier.citationenAbovian S., Benderska O., Shutyuk V. (2019) Perspektyvy vykorystannia rybnoi syrovyny dlia stvorennia ratsioniv zbalansovanoho kharchuvannia ukraintsiv [Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 164-165 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, м. Київ, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage164
dc.citation.epage165
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.