กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125

ชื่อเรื่อง: Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods
ผู้แต่ง: Абовян, Софія
Бендерська, Ольга
Шутюк, Віталій
Abovian, Sofiia
Benderska, Olha
Shutyuk, Vitalii
Affiliation: Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Абовян С. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців / Софія Абовян, Ольга Бендерська, Віталій Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 164–165. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Abovian S., Benderska O., Shutyuk V. (2019) Perspektyvy vykorystannia rybnoi syrovyny dlia stvorennia ratsioniv zbalansovanoho kharchuvannia ukraintsiv [Prospects of use of fish raw materials for the establishment of ukrainian balanced foods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 164-165 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 338.439.5
Number of pages: 2
Page range: 164-165
Start page: 164
End page: 165
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29125
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL for reference material: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy
http://ukrstat.gov.ua
References (Ukraine): 1. Рыбная отрасль Украины: состояние и перспективы (електронний ресурс) Режим доступу: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy.
2. Державна служба статистики України (електронний ресурс). Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua.
3. Вдовенко Н. М. Сучасний стан та напрями розвитку рибного господарства в Україні. Економіка АПК. 2010. № 3.
References (International): 1. Rybnaia otrasl Ukrainy: sostoianie i perspektivy (elektronnii resurs) Access mode: http://edab2b.com/opinions/rybnaya-otrasl-ukrainy.
2. Derzhavna sluzhba statystyky Ukrainy (elektronnyi resurs). Access mode: http://ukrstat.gov.ua.
3. Vdovenko N. M. Suchasnyi stan ta napriamy rozvytku rybnoho hospodarstva v Ukraini. Ekonomika APK. 2010. No 3.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.pdf565,04 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165.djvu30,97 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Abovian_S-Prospects_of_use_of_fish_164-165__COVER.png482,92 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น