Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29116
Назва: | Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції |
Інші назви: | Rationale of the necessity of quality and safety research of agricultural products |
Автори: | Данчук, Вячеслав Ушкалов, Валерій Danchuk, Vyacheslav Ushkalov, Valeriy |
Приналежність: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
Бібліографічний опис: | Данчук В. Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції / Вячеслав Данчук, Валерій Ушкалов // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 25. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Danchuk V., Ushkalov V. (2019) Obhruntuvannia neobkhidnosti doslidzhennia yakosti i bezpeky ahroprodovolchoi produktsii [Rationale of the necessity of quality and safety research of agricultural products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 25 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 25 |
Початкова сторінка: | 25 |
Кінцева сторінка: | 25 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29116 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Danchuk_V-Rationale_of_the_necessity_of_25.pdf | 285,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Danchuk_V-Rationale_of_the_necessity_of_25.djvu | 15,22 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Danchuk_V-Rationale_of_the_necessity_of_25__COVER.png | 399,17 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.