Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29119
Назва: | Перспективи використання технічних конопель в медицині |
Інші назви: | Prospects of usage of technical cannabis in medicine |
Автори: | Струк, Оксана Грицик, Любов Маринченко, Ігор Ободянський, Михайло Грицик, Андрій Struk, Oksana Grycyk, Liubov Marynchenko, Ihor Obodianskyi, Mykhailo Grycyk, Andrii |
Приналежність: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна Інститут луб’яних культур Національної академії наук України, Сумська обл., м. Глухів, Україна |
Бібліографічний опис: | Перспективи використання технічних конопель в медицині / Оксана Струк, Любов Грицик, Ігор Маринченко, Михайло Ободянський, Андрій Грицик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 155–156. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Struk O., Grycyk L., Marynchenko I., Obodianskyi M., Grycyk A. (2019) Perspektyvy vykorystannia tekhnichnykh konopel v medytsyni [Prospects of usage of technical cannabis in medicine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 155-156 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 615.014.2 582.630 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 155-156 |
Початкова сторінка: | 155 |
Кінцева сторінка: | 156 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29119 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Struk_O-Prospects_of_usage_of_technical_155-156.pdf | 800,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Struk_O-Prospects_of_usage_of_technical_155-156.djvu | 33,1 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Struk_O-Prospects_of_usage_of_technical_155-156__COVER.png | 422,01 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.