Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29119

Назва: Перспективи використання технічних конопель в медицині
Інші назви: Prospects of usage of technical cannabis in medicine
Автори: Струк, Оксана
Грицик, Любов
Маринченко, Ігор
Ободянський, Михайло
Грицик, Андрій
Struk, Oksana
Grycyk, Liubov
Marynchenko, Ihor
Obodianskyi, Mykhailo
Grycyk, Andrii
Приналежність: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Інститут луб’яних культур Національної академії наук України, Сумська обл., м. Глухів, Україна
Бібліографічний опис: Перспективи використання технічних конопель в медицині / Оксана Струк, Любов Грицик, Ігор Маринченко, Михайло Ободянський, Андрій Грицик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 155–156. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Struk O., Grycyk L., Marynchenko I., Obodianskyi M., Grycyk A. (2019) Perspektyvy vykorystannia tekhnichnykh konopel v medytsyni [Prospects of usage of technical cannabis in medicine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 155-156 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 615.014.2
582.630
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 155-156
Початкова сторінка: 155
Кінцева сторінка: 156
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29119
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.