Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) : [75] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo
Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Національний університет біоресурсів і природокористування (м. Київ, Україна)
  • Інститут медицини праці ім. Ю.І. Кундієва (м. Київ, Україна)
  • Вармінсько-Мазурський університет (Польща)
  • Словацький сільськогосподарський університет (Словаччина)
  • Національний університет «Львівська політехніка» (м. Львів, Україна)
  • Польська академія здоров’я (Польща)

Дата проведення: 28 – 29 вересня 2023 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
  • Процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Для участі в роботі конференції необхідно до 22 вересня 2023 року надіслати на адресу оргкомітету kafedra.hb@gmail.com тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.

Інформаційні повідомлення:

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Координатори конференції:
Кравченюк Христина Юріївна — к.т.н., асистент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел. +380978615477
Криськова Лариса Петрівна — асистент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел.: +380688658307

Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 28–29 вересня 2023 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-тім. І. Пулюя та ін.  Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. 126 с.


Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
2
5
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
10
11
13
15
16
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30
32
33
34
35
36
38
40
41
42
44
45
47
ХАРЧОВА ХІМІЯ, БІОХІМІЯ, БІОТЕХНОЛОГІЯ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
48
51
54
58
60
61
63
64
66
70
72
73
74
76
78
79
81
82
83
84
85
86
87
88
90
91
93
94
95
96
БЕЗПЕЧНІСТЬ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
97
100
102
104
106
109
111
115
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧОГО ТА РЕСТОРАННОГО ХАРЧУВАННЯ
116
118
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
120
122
 
124
126

Content


1
2
5
INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR FOOD PRODUCTION
10
11
13
15
16
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30
32
33
34
35
36
38
40
41
42
44
45
47
FOOD CHEMISTRY, BIOCHEMISTRY, BIOTECHNOLOGY AND FUNCTIONAL FOODS
48
51
54
58
60
61
63
64
66
70
72
73
74
76
78
79
81
82
83
84
85
86
87
88
90
91
93
94
95
96
FOOD SAFETY AND QUALITY CONTROL
97
100
102
104
106
109
111
115
TECHNOLOGY OF HEALTH AND RESTAURANT CATERING
116
118
PROCESSES AND DEVICES OF FOOD PRODUCTION
120
122
 
124
126

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 75 з 75
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Proceedings Book28-вер-202322-лис-2023Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Розроблення технології м’якого сиру з мигдалемЦісарик, О. Й.; Скульська, І. В.; Гуменецький, М. М.; Tsisaryk, O.; Skulska, I.; Humenetskii, M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Проблематика в управлінні харчовими відходамиСтручок, Володимир; Struchok, V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Нотатки-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловостіБалабан, Степан Миколайович; Каспрук, Володимир Богданович; Balaban, S.; Kaspruk, V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Видавнича сторінка-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Математичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконінуМарценюк, В. П.; Багрій-Заяць, О. А.; Сверстюк, Андрій Степанович; Климук, Н. Я.; Кравець, Н. О.; Кучвара, О. М.; Martseniuk, V. P.; Bahrii-Zaiats, O. A.; Sverstiuk, A. S.; Klymuk, N. Ja.; Kravets, N. O.; Kuchvara, O. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловостіКоновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Оцінка безпечності екстракту β -каротину “Lyc-O-Beta” з гриба Blakeslea trisporaДмитруха, Н. М.; Короленко, Т. К.; Лагутіна, О. С.; Dmytrukha, N. M.; Korolenko, T. K.; Lahutina, O. S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктахКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіантіХолмовой, Ю. П.; Лобанов, Г. Г.; Жигадло, Є. В.; Kholmovoi, Yu. P.; Lobanov, G. G.; Gigadlo, E. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інновації у приготування стравЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировиниКрупельницький, Т.; Соколюк, В.; Krupelnitsky, T.; Sokoluyk, V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовахБарська, Н. М.; Barska, N.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпекМадані, М.; Madani, M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Крем-мед смачний і корисний трендПиріг, І. Я.; Дмитришин, Ю. П.; Pirig, I.; Dmytryshyn, Yu.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Тонізуючий молоковмісний ферментований напійДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, Р. І.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктівКоковський, О. В.; Kokovsky, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктівМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Контамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської областіПеркій, Ю. Б.; Болтик, Н. П.; Рущинська, Т. М.; Тихонова, Б. Є.; Perkiy, Yu. B.; Boltyk, N. P.; Rushchynska, T. M.; Tykhonova, B. Ye.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктівДзюрбас, Л. С.; Dzurbas, L.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Комплексні поліпшувачі для покращення хлібаКогут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловостіВойтович, К.; Voytovych, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Фактори, які впливають на технологічні властивості хлібаПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зниження мікробного псування хлібаСідоров, А. М.; Sidorov, A. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Антиоксидантні властивості гумінових кислотЯремкевич, О. С.; Семенюк, І. В.; Карпенко, О. В.; Лубенець, В. І.; Yaremkevych, O S.; Semenuk, I. V.; Karpenko, O. V.; Lubenets, V. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зберігання мяса за виробництва консервівКриса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Розроблення йогурту з алое вера та медомСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Консервування плодово-ягідних напівфабрикатівФігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Слива як наповнювач у кисломолочних продуктахГудим, О. В.; Gudym, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктівКриськова, Л.; Лісовська, Т.; Пилипчук, О.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Чернега, А. В.; Karpyk, G. V.; Cherneha, A. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Користь та небезпека снеківДегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококівЮкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловостіБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії)Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравахБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Воднева вода як оздоровчий і харчовий продуктПлавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаюЮсіна, Г. Л.; Бородіна, Я. О.; Чекой, К. В.; Yusina, G.; Borodina, Yanina; Chekoi, Karyna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Food consumption pattern and risk of mortality due to non-communicable diseasesSingh, R. B.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Effects Of Adding Cow Milk To Curd On Microbes and Peptides, and their Effects on Gut Microbiota; Short Chain Fatty Acids and Peptides. A Double Blind, Randomized, Placebo controlled ComparisonSingh, R. B.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Зміст-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробівНадюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Біологічно активні добавки з водоростейЧвалюк, Г. В.; Грубінко, В. В.; Chvaliuk, H. V.; Hrubinko, V. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в УкраїніСкріль, Ю. А.; Швед, О. В.; Губрій, З. В.; Skril, Yu.; Shved, O. V.; Hubrii, Z. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Modification of the fluorimetric method of determination of vitamin E (α-Tocopherol)Andrusyshyna, I. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробівМультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіруДейниченко, Г. В.; Deinychenko, H.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Фортифікація борошнаЛялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A.; Bozhyk, L.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хлібаГудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Редакційні сторінки-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Розробка купажованої олії на основі конопляноїТрачук, Н. П.; Покотило, Олег Степанович; Trachuk, N. P.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Джерела підвищення антикосидантних властивостей хлібаРоган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Конопляне молоко як заміна молочним продуктамЗаставна, А.; Криськова, Лариса Петрівна; Zastavna, A.; Kryskova, L.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Біоактивні фосфопептиди з β-казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льонуАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Реалізація молочної сироваткиДацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататомЛялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості УкраїниЛялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостямиКарпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Титульна сторінка-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 75 з 75