Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 75 of 75
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Proceedings Book | 28-Sep-2023 | 22-Nov-2023 | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем | Цісарик, О. Й.; Скульська, І. В.; Гуменецький, М. М.; Tsisaryk, O.; Skulska, I.; Humenetskii, M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Проблематика в управлінні харчовими відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Нотатки | - |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості | Балабан, Степан Миколайович; Каспрук, Володимир Богданович; Balaban, S.; Kaspruk, V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Видавнича сторінка | - |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Математичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну | Марценюк, В. П.; Багрій-Заяць, О. А.; Сверстюк, Андрій Степанович; Климук, Н. Я.; Кравець, Н. О.; Кучвара, О. М.; Martseniuk, V. P.; Bahrii-Zaiats, O. A.; Sverstiuk, A. S.; Klymuk, N. Ja.; Kravets, N. O.; Kuchvara, O. M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості | Коновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Оцінка безпечності екстракту β -каротину “Lyc-O-Beta” з гриба Blakeslea trispora | Дмитруха, Н. М.; Короленко, Т. К.; Лагутіна, О. С.; Dmytrukha, N. M.; Korolenko, T. K.; Lahutina, O. S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктах | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті | Холмовой, Ю. П.; Лобанов, Г. Г.; Жигадло, Є. В.; Kholmovoi, Yu. P.; Lobanov, G. G.; Gigadlo, E. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Інновації у приготування страв | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини | Крупельницький, Т.; Соколюк, В.; Krupelnitsky, T.; Sokoluyk, V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах | Барська, Н. М.; Barska, N. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек | Мадані, М.; Madani, M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Крем-мед смачний і корисний тренд | Пиріг, І. Я.; Дмитришин, Ю. П.; Pirig, I.; Dmytryshyn, Yu. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Тонізуючий молоковмісний ферментований напій | Дацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, Р. І. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів | Коковський, О. В.; Kokovsky, O. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | Масняк, І. В.; Masnyak, I. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Контамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області | Перкій, Ю. Б.; Болтик, Н. П.; Рущинська, Т. М.; Тихонова, Б. Є.; Perkiy, Yu. B.; Boltyk, N. P.; Rushchynska, T. M.; Tykhonova, B. Ye. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli | Труханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів | Дзюрбас, Л. С.; Dzurbas, L. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба | Когут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості | Войтович, К.; Voytovych, K. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба | Сеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Фактори, які впливають на технологічні властивості хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Способи зниження мікробного псування хліба | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Антиоксидантні властивості гумінових кислот | Яремкевич, О. С.; Семенюк, І. В.; Карпенко, О. В.; Лубенець, В. І.; Yaremkevych, O S.; Semenuk, I. V.; Karpenko, O. V.; Lubenets, V. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Способи зберігання мяса за виробництва консервів | Криса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Розроблення йогурту з алое вера та медом | Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів | Фігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Слива як наповнювач у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів | Криськова, Л.; Лісовська, Т.; Пилипчук, О.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Чернега, А. В.; Karpyk, G. V.; Cherneha, A. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Користь та небезпека снеків | Дегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт | Плавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю | Юсіна, Г. Л.; Бородіна, Я. О.; Чекой, К. В.; Yusina, G.; Borodina, Yanina; Chekoi, Karyna |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Food consumption pattern and risk of mortality due to non-communicable diseases | Singh, R. B. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Effects Of Adding Cow Milk To Curd On Microbes and Peptides, and their Effects on Gut Microbiota; Short Chain Fatty Acids and Peptides. A Double Blind, Randomized, Placebo controlled Comparison | Singh, R. B. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Зміст | - |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів | Надюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Біологічно активні добавки з водоростей | Чвалюк, Г. В.; Грубінко, В. В.; Chvaliuk, H. V.; Hrubinko, V. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні | Скріль, Ю. А.; Швед, О. В.; Губрій, З. В.; Skril, Yu.; Shved, O. V.; Hubrii, Z. V. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Modification of the fluorimetric method of determination of vitamin E (α-Tocopherol) | Andrusyshyna, I. M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Соя в харчуванні людини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів | Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру | Дейниченко, Г. В.; Deinychenko, H. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Фортифікація борошна | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A.; Bozhyk, L. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба | Гудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Редакційні сторінки | - |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Розробка купажованої олії на основі конопляної | Трачук, Н. П.; Покотило, Олег Степанович; Trachuk, N. P.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Конопляне молоко як заміна молочним продуктам | Заставна, А.; Криськова, Лариса Петрівна; Zastavna, A.; Kryskova, L. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання цибулі в технології виробництва соусів | Осадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру | Дацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Реалізація молочної сироватки | Дацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | Лялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями | Карпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Титульна сторінка | - |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 75 of 75