Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789

Назва: Біологічно активні добавки з водоростей
Інші назви: Biologically active additives from algae
Автори: Чвалюк, Г. В.
Грубінко, В. В.
Chvaliuk, H. V.
Hrubinko, V. V.
Приналежність: Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Україна
Бібліографічний опис: Чвалюк Г. В. Біологічно активні добавки з водоростей / Г. В. Чвалюк, В. В. Грубінко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51–53. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Chvaliuk H. V., Hrubinko V. V. (2023) Biolohichno aktyvni dobavky z vodorostei [Biologically active additives from algae]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 51-53 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 628.194
628.11
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 51-53
Початкова сторінка: 51
Кінцева сторінка: 53
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
https://avocado.ua/item/21052/
https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/
Перелік літератури: 1. Біологічно активні речовини морських водоростей https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
2. Лобова Наталія. Лікувальні властивості водоростей. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
3. Північноатлантичні водорості. https://avocado.ua/item/21052/
4. Сіра Л.М. Фармацевтична енциклопедія. Спіруліна. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
5. Що таке спіруліна та її корисні властивості для здоров’я https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
References: 1. Biolohichno aktyvni rechovyny morskykh vodorostei https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
2. Lobova Nataliia. Likuvalni vlastyvosti vodorostei. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
3. Pivnichnoatlantychni vodorosti. https://avocado.ua/item/21052/
4. Sira L.M. Farmatsevtychna entsyklopediia. Spirulina. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
5. Shcho take spirulina ta yii korysni vlastyvosti dlia zdorovia https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.