Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789

Titulua: Біологічно активні добавки з водоростей
Beste titulu batzuk: Biologically active additives from algae
Egilea: Чвалюк, Г. В.
Грубінко, В. В.
Chvaliuk, H. V.
Hrubinko, V. V.
Affiliation: Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Чвалюк Г. В. Біологічно активні добавки з водоростей / Г. В. Чвалюк, В. В. Грубінко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51–53. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Chvaliuk H. V., Hrubinko V. V. (2023) Biolohichno aktyvni dobavky z vodorostei [Biologically active additives from algae]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 51-53 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 628.194
628.11
Number of pages: 3
Page range: 51-53
Start page: 51
End page: 53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL for reference material: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
https://avocado.ua/item/21052/
https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/
References (Ukraine): 1. Біологічно активні речовини морських водоростей https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
2. Лобова Наталія. Лікувальні властивості водоростей. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
3. Північноатлантичні водорості. https://avocado.ua/item/21052/
4. Сіра Л.М. Фармацевтична енциклопедія. Спіруліна. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
5. Що таке спіруліна та її корисні властивості для здоров’я https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
References (International): 1. Biolohichno aktyvni rechovyny morskykh vodorostei https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
2. Lobova Nataliia. Likuvalni vlastyvosti vodorostei. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
3. Pivnichnoatlantychni vodorosti. https://avocado.ua/item/21052/
4. Sira L.M. Farmatsevtychna entsyklopediia. Spirulina. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
5. Shcho take spirulina ta yii korysni vlastyvosti dlia zdorovia https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.