霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789
Title: | Біологічно активні добавки з водоростей |
Other Titles: | Biologically active additives from algae |
Authors: | Чвалюк, Г. В. Грубінко, В. В. Chvaliuk, H. V. Hrubinko, V. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Чвалюк Г. В. Біологічно активні добавки з водоростей / Г. В. Чвалюк, В. В. Грубінко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51–53. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Chvaliuk H. V., Hrubinko V. V. (2023) Biolohichno aktyvni dobavky z vodorostei [Biologically active additives from algae]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 51-53 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 28-九月-2023 |
Date of entry: | 21-十一月-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 628.194 628.11 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 51-53 |
Start page: | 51 |
End page: | 53 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL for reference material: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/ https://avocado.ua/item/21052/ https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina; https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/ |
References (Ukraine): | 1. Біологічно активні речовини морських водоростей https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf 2. Лобова Наталія. Лікувальні властивості водоростей. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/ 3. Північноатлантичні водорості. https://avocado.ua/item/21052/ 4. Сіра Л.М. Фармацевтична енциклопедія. Спіруліна. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina; 5. Що таке спіруліна та її корисні властивості для здоров’я https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/. |
References (International): | 1. Biolohichno aktyvni rechovyny morskykh vodorostei https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf 2. Lobova Nataliia. Likuvalni vlastyvosti vodorostei. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/ 3. Pivnichnoatlantychni vodorosti. https://avocado.ua/item/21052/ 4. Sira L.M. Farmatsevtychna entsyklopediia. Spirulina. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina; 5. Shcho take spirulina ta yii korysni vlastyvosti dlia zdorovia https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Chvaliuk_H_V-Biologically_active_additives_51-53.pdf | 646,88 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPFSI_2023_Chvaliuk_H_V-Biologically_active_additives_51-53.djvu | 45,76 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPFSI_2023_Chvaliuk_H_V-Biologically_active_additives_51-53__COVER.png | 472,39 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.