Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧвалюк, Г. В.
dc.contributor.authorГрубінко, В. В.
dc.contributor.authorChvaliuk, H. V.
dc.contributor.authorHrubinko, V. V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:14Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:14Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЧвалюк Г. В. Біологічно активні добавки з водоростей / Г. В. Чвалюк, В. В. Грубінко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51–53. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789-
dc.format.extent51-53
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
dc.relation.urihttps://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
dc.relation.urihttps://avocado.ua/item/21052/
dc.relation.urihttps://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
dc.relation.urihttps://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/
dc.titleБіологічно активні добавки з водоростей
dc.title.alternativeBiologically active additives from algae
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc628.194
dc.subject.udc628.11
dc.relation.references1. Біологічно активні речовини морських водоростей https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
dc.relation.references2. Лобова Наталія. Лікувальні властивості водоростей. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
dc.relation.references3. Північноатлантичні водорості. https://avocado.ua/item/21052/
dc.relation.references4. Сіра Л.М. Фармацевтична енциклопедія. Спіруліна. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
dc.relation.references5. Що таке спіруліна та її корисні властивості для здоров’я https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
dc.relation.referencesen1. Biolohichno aktyvni rechovyny morskykh vodorostei https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
dc.relation.referencesen2. Lobova Nataliia. Likuvalni vlastyvosti vodorostei. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
dc.relation.referencesen3. Pivnichnoatlantychni vodorosti. https://avocado.ua/item/21052/
dc.relation.referencesen4. Sira L.M. Farmatsevtychna entsyklopediia. Spirulina. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
dc.relation.referencesen5. Shcho take spirulina ta yii korysni vlastyvosti dlia zdorovia https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
dc.identifier.citationenChvaliuk H. V., Hrubinko V. V. (2023) Biolohichno aktyvni dobavky z vodorostei [Biologically active additives from algae]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 51-53 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage51
dc.citation.epage53
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.