Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чвалюк, Г. В. | |
dc.contributor.author | Грубінко, В. В. | |
dc.contributor.author | Chvaliuk, H. V. | |
dc.contributor.author | Hrubinko, V. V. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Чвалюк Г. В. Біологічно активні добавки з водоростей / Г. В. Чвалюк, В. В. Грубінко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51–53. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789 | - |
dc.format.extent | 51-53 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf | |
dc.relation.uri | https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/ | |
dc.relation.uri | https://avocado.ua/item/21052/ | |
dc.relation.uri | https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina; | |
dc.relation.uri | https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/ | |
dc.title | Біологічно активні добавки з водоростей | |
dc.title.alternative | Biologically active additives from algae | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 628.194 | |
dc.subject.udc | 628.11 | |
dc.relation.references | 1. Біологічно активні речовини морських водоростей https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf | |
dc.relation.references | 2. Лобова Наталія. Лікувальні властивості водоростей. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/ | |
dc.relation.references | 3. Північноатлантичні водорості. https://avocado.ua/item/21052/ | |
dc.relation.references | 4. Сіра Л.М. Фармацевтична енциклопедія. Спіруліна. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina; | |
dc.relation.references | 5. Що таке спіруліна та її корисні властивості для здоров’я https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/. | |
dc.relation.referencesen | 1. Biolohichno aktyvni rechovyny morskykh vodorostei https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf | |
dc.relation.referencesen | 2. Lobova Nataliia. Likuvalni vlastyvosti vodorostei. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/ | |
dc.relation.referencesen | 3. Pivnichnoatlantychni vodorosti. https://avocado.ua/item/21052/ | |
dc.relation.referencesen | 4. Sira L.M. Farmatsevtychna entsyklopediia. Spirulina. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina; | |
dc.relation.referencesen | 5. Shcho take spirulina ta yii korysni vlastyvosti dlia zdorovia https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/. | |
dc.identifier.citationen | Chvaliuk H. V., Hrubinko V. V. (2023) Biolohichno aktyvni dobavky z vodorostei [Biologically active additives from algae]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 51-53 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 51 | |
dc.citation.epage | 53 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Chvaliuk_H_V-Biologically_active_additives_51-53.pdf | 646,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Chvaliuk_H_V-Biologically_active_additives_51-53.djvu | 45,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Chvaliuk_H_V-Biologically_active_additives_51-53__COVER.png | 472,39 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.