Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789

Tytuł: Біологічно активні добавки з водоростей
Inne tytuły: Biologically active additives from algae
Authors: Чвалюк, Г. В.
Грубінко, В. В.
Chvaliuk, H. V.
Hrubinko, V. V.
Akcesoria: Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Україна
Cytat: Чвалюк Г. В. Біологічно активні добавки з водоростей / Г. В. Чвалюк, В. В. Грубінко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51–53. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Chvaliuk H. V., Hrubinko V. V. (2023) Biolohichno aktyvni dobavky z vodorostei [Biologically active additives from algae]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 51-53 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 628.194
628.11
Strony: 3
Zakres stron: 51-53
Główna strona: 51
Strona końcowa: 53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42789
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Związane URL literatura: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
https://avocado.ua/item/21052/
https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Біологічно активні речовини морських водоростей https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
2. Лобова Наталія. Лікувальні властивості водоростей. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
3. Північноатлантичні водорості. https://avocado.ua/item/21052/
4. Сіра Л.М. Фармацевтична енциклопедія. Спіруліна. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
5. Що таке спіруліна та її корисні властивості для здоров’я https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
References: 1. Biolohichno aktyvni rechovyny morskykh vodorostei https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/635/4/1114_5.pdf
2. Lobova Nataliia. Likuvalni vlastyvosti vodorostei. 06.2009 https://fp.com.ua/articles/likuvalni-vlastivosti-vodorostey/
3. Pivnichnoatlantychni vodorosti. https://avocado.ua/item/21052/
4. Sira L.M. Farmatsevtychna entsyklopediia. Spirulina. https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/619/spirulina;
5. Shcho take spirulina ta yii korysni vlastyvosti dlia zdorovia https://belok.ua/blog/ua/chto-takoe-spirulina/.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi