Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793
Назва: | Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) |
Інші назви: | Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement) |
Автори: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. |
Приналежність: | Одеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія» Odessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy» |
Бібліографічний опис: | Бабієнко В. В. Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61–62. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Mahnii yak esentsiinyi mikronutriient (anons monohrafii) [Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement)]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 546.28 613.31 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 61-62 |
Початкова сторінка: | 61 |
Кінцева сторінка: | 62 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136. 2. Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування та рівнів його надходження в організм. В.В. Бабієнко, А.В. Мокієнко, О.В. Горошков та ін. Актуальні проблеми транспортної медицини. 2022. № 3(69). С. 100-105. |
References: | 1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136. 2. Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia ta rivniv yoho nadkhodzhennia v orhanizm. V.V. Babiienko, A.V. Mokiienko, O.V. Horoshkov and other Aktualni problemy transportnoi medytsyny. 2022. No 3(69). P. 100-105. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Magnesium_as_an_essential_61-62.pdf | 542,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Magnesium_as_an_essential_61-62.djvu | 33,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Magnesium_as_an_essential_61-62__COVER.png | 456,07 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.