Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorБабієнко, В. В.
dc.contributor.authorМокієнко, А. В.
dc.contributor.authorBabienko, V. V.
dc.contributor.authorMokienko, A. V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationБабієнко В. В. Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61–62. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793-
dc.format.extent61-62
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleМагній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії)
dc.title.alternativeMagnesium as an essential micronutrient (monography announcement)
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc546.28
dc.subject.udc613.31
dc.relation.references1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136.
dc.relation.references2. Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування та рівнів його надходження в організм. В.В. Бабієнко, А.В. Мокієнко, О.В. Горошков та ін. Актуальні проблеми транспортної медицини. 2022. № 3(69). С. 100-105.
dc.relation.referencesen1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136.
dc.relation.referencesen2. Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia ta rivniv yoho nadkhodzhennia v orhanizm. V.V. Babiienko, A.V. Mokiienko, O.V. Horoshkov and other Aktualni problemy transportnoi medytsyny. 2022. No 3(69). P. 100-105.
dc.identifier.citationenBabienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Mahnii yak esentsiinyi mikronutriient (anons monohrafii) [Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement)]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 61-62 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія»
dc.contributor.affiliationOdessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy»
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage61
dc.citation.epage62
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi