Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793

Назва: Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії)
Інші назви: Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement)
Автори: Бабієнко, В. В.
Мокієнко, А. В.
Babienko, V. V.
Mokienko, A. V.
Приналежність: Одеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія»
Odessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy»
Бібліографічний опис: Бабієнко В. В. Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61–62. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Mahnii yak esentsiinyi mikronutriient (anons monohrafii) [Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement)]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 61-62 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 546.28
613.31
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 61-62
Початкова сторінка: 61
Кінцева сторінка: 62
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136.
2. Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування та рівнів його надходження в організм. В.В. Бабієнко, А.В. Мокієнко, О.В. Горошков та ін. Актуальні проблеми транспортної медицини. 2022. № 3(69). С. 100-105.
References: 1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136.
2. Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia ta rivniv yoho nadkhodzhennia v orhanizm. V.V. Babiienko, A.V. Mokiienko, O.V. Horoshkov and other Aktualni problemy transportnoi medytsyny. 2022. No 3(69). P. 100-105.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.