Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793
Başlık: | Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) |
Diğer Başlıklar: | Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement) |
Yazarlar: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. |
Affiliation: | Одеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія» Odessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy» |
Bibliographic description (Ukraine): | Бабієнко В. В. Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61–62. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Mahnii yak esentsiinyi mikronutriient (anons monohrafii) [Magnesium as an essential micronutrient (monography announcement)]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 28-Eyl-2023 |
Date of entry: | 21-Kas-2023 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 546.28 613.31 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 61-62 |
Start page: | 61 |
End page: | 62 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42793 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136. 2. Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування та рівнів його надходження в організм. В.В. Бабієнко, А.В. Мокієнко, О.В. Горошков та ін. Актуальні проблеми транспортної медицини. 2022. № 3(69). С. 100-105. |
References (International): | 1. Fiorentini D., Cappadone C., Farruggia G., Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021. V. 30, N13(4). 1136. 2. Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia ta rivniv yoho nadkhodzhennia v orhanizm. V.V. Babiienko, A.V. Mokiienko, O.V. Horoshkov and other Aktualni problemy transportnoi medytsyny. 2022. No 3(69). P. 100-105. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Magnesium_as_an_essential_61-62.pdf | 542,33 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Magnesium_as_an_essential_61-62.djvu | 33,88 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Magnesium_as_an_essential_61-62__COVER.png | 456,07 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.