Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42782
Назва: | Конопляне молоко як заміна молочним продуктам |
Інші назви: | Hemp milk as a substitute for dairy products |
Автори: | Заставна, А. Криськова, Лариса Петрівна Zastavna, A. Kryskova, L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Заставна А. Конопляне молоко як заміна молочним продуктам / А. Заставна, Лариса Криськова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 41. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Zastavna A., Kryskova L. (2023) Konopliane moloko yak zamina molochnym produktam [Hemp milk as a substitute for dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 41 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.18 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 41 |
Початкова сторінка: | 41 |
Кінцева сторінка: | 41 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42782 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Zastavna_A-Hemp_milk_as_a_substitute_for_41.pdf | 273,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Zastavna_A-Hemp_milk_as_a_substitute_for_41.djvu | 15,33 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Zastavna_A-Hemp_milk_as_a_substitute_for_41__COVER.png | 444,63 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.