Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42782
Tytuł: | Конопляне молоко як заміна молочним продуктам |
Inne tytuły: | Hemp milk as a substitute for dairy products |
Authors: | Заставна, А. Криськова, Лариса Петрівна Zastavna, A. Kryskova, L. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Заставна А. Конопляне молоко як заміна молочним продуктам / А. Заставна, Лариса Криськова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 41. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Zastavna A., Kryskova L. (2023) Konopliane moloko yak zamina molochnym produktam [Hemp milk as a substitute for dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 41 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.18 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 41 |
Główna strona: | 41 |
Strona końcowa: | 41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42782 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Zastavna_A-Hemp_milk_as_a_substitute_for_41.pdf | 273,83 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Zastavna_A-Hemp_milk_as_a_substitute_for_41.djvu | 15,33 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Zastavna_A-Hemp_milk_as_a_substitute_for_41__COVER.png | 444,63 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi