Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42791
Назва: | Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості |
Інші назви: | Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry |
Автори: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. |
Приналежність: | Одеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія» Odessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy» |
Бібліографічний опис: | Бабієнко В. В. Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 58–59. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Obhruntuvannia perspektyv vykorystannia dioksydu khloru v kharchovii promyslovosti [Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 58-59 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 546.134 628.16 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 58-59 |
Початкова сторінка: | 58 |
Кінцева сторінка: | 59 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42791 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Петренко Н.Ф., Мокиенко А.В. Диоксид хлора: применение в технологиях водоподготовки. Одесса. «Optimum». 2005. 486 с. 2. Мокиенко А. В. Диоксид хлора: применение в технологиях водоподготовки. 2-е изд. перераб и доп. Одесса : «Фенікс», 2021. 336 с. |
References: | 1. Petrenko N.F., Mokienko A.V. Dioksid khlora: primenenie v tekhnolohiiakh vodopodhotovki. Odessa. "Optimum". 2005. 486 p. 2. Mokyenko A. V. Dyoksyd khlora: prymenenye v tekhnolohyiakh vodopodhotovky. 2-e yzd. pererab y dop. Odessa : "Feniks", 2021. 336 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Justification_of_usage_58-59.pdf | 543,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Justification_of_usage_58-59.djvu | 33,1 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Justification_of_usage_58-59__COVER.png | 378,55 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.