Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42791

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабієнко, В. В.
dc.contributor.authorМокієнко, А. В.
dc.contributor.authorBabienko, V. V.
dc.contributor.authorMokienko, A. V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationБабієнко В. В. Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 58–59. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42791-
dc.format.extent58-59
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleОбгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості
dc.title.alternativeJustification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc546.134
dc.subject.udc628.16
dc.relation.references1. Петренко Н.Ф., Мокиенко А.В. Диоксид хлора: применение в технологиях водоподготовки. Одесса. «Optimum». 2005. 486 с.
dc.relation.references2. Мокиенко А. В. Диоксид хлора: применение в технологиях водоподготовки. 2-е изд. перераб и доп. Одесса : «Фенікс», 2021. 336 с.
dc.relation.referencesen1. Petrenko N.F., Mokienko A.V. Dioksid khlora: primenenie v tekhnolohiiakh vodopodhotovki. Odessa. "Optimum". 2005. 486 p.
dc.relation.referencesen2. Mokyenko A. V. Dyoksyd khlora: prymenenye v tekhnolohyiakh vodopodhotovky. 2-e yzd. pererab y dop. Odessa : "Feniks", 2021. 336 p.
dc.identifier.citationenBabienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Obhruntuvannia perspektyv vykorystannia dioksydu khloru v kharchovii promyslovosti [Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 58-59 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія»
dc.contributor.affiliationOdessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy»
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage58
dc.citation.epage59
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.