Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42791

Назва: Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості
Інші назви: Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry
Автори: Бабієнко, В. В.
Мокієнко, А. В.
Babienko, V. V.
Mokienko, A. V.
Приналежність: Одеський національний медичний університет; 1Національний університет «Острозька академія»
Odessa National Medical University; 1National University «Ostroh Academy»
Бібліографічний опис: Бабієнко В. В. Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 58–59. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Obhruntuvannia perspektyv vykorystannia dioksydu khloru v kharchovii promyslovosti [Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 58-59 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 546.134
628.16
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 58-59
Початкова сторінка: 58
Кінцева сторінка: 59
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42791
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Петренко Н.Ф., Мокиенко А.В. Диоксид хлора: применение в технологиях водоподготовки. Одесса. «Optimum». 2005. 486 с.
2. Мокиенко А. В. Диоксид хлора: применение в технологиях водоподготовки. 2-е изд. перераб и доп. Одесса : «Фенікс», 2021. 336 с.
References: 1. Petrenko N.F., Mokienko A.V. Dioksid khlora: primenenie v tekhnolohiiakh vodopodhotovki. Odessa. "Optimum". 2005. 486 p.
2. Mokyenko A. V. Dyoksyd khlora: prymenenye v tekhnolohyiakh vodopodhotovky. 2-e yzd. pererab y dop. Odessa : "Feniks", 2021. 336 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.