Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823

Назва: Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах
Інші назви: Quality and safety of food products in modern conditions
Автори: Барська, Н. М.
Barska, N.
Приналежність: Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі
Бібліографічний опис: Барська Н. М. Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах / Н. М. Барська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 102–104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Barska N. (2023) Yakist ta bezpeka kharchovykh produkti v suchasnykh umovakh [Quality and safety of food products in modern conditions]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 102-104 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 102-104
Початкова сторінка: 102
Кінцева сторінка: 104
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів». – [Електронний ресурс].
2. Закон України «Про Державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів про безпечність та якість харчових продуктів».
3. Закон України «Про захист прав споживачів».
4. Постанова Кабінету міністрів України від 13 травня 2009 р. № 468 «Порядок етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми або вироблені з їх використанням та вводяться в обіг».
References: 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv", [Electronic resource].
2. Zakon Ukrainy "Pro Derzhavnu systemu biobezpeky pry stvorenni, vyprobuvanni, transportuvanni ta vykorystanni henetychno modyfikovanykh orhanizmiv pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv".
3. Zakon Ukrainy "Pro zakhyst prav spozhyvachiv".
4. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy vid 13 travnia 2009 y. No 468 "Poriadok etyketuvannia kharchovykh produktiv, yaki mistiat henetychno modyfikovani orhanizmy abo vyrobleni z yikh vykorystanniam ta vvodiatsia v obih".
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.