Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823

Заглавие: Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах
Други Заглавия: Quality and safety of food products in modern conditions
Автори: Барська, Н. М.
Barska, N.
Affiliation: Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі
Bibliographic description (Ukraine): Барська Н. М. Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах / Н. М. Барська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 102–104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Barska N. (2023) Yakist ta bezpeka kharchovykh produkti v suchasnykh umovakh [Quality and safety of food products in modern conditions]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 102-104 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 28-Сеп-2023
Date of entry: 21-Ное-2023
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 3
Page range: 102-104
Start page: 102
End page: 104
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів». – [Електронний ресурс].
2. Закон України «Про Державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів про безпечність та якість харчових продуктів».
3. Закон України «Про захист прав споживачів».
4. Постанова Кабінету міністрів України від 13 травня 2009 р. № 468 «Порядок етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми або вироблені з їх використанням та вводяться в обіг».
References (International): 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv", [Electronic resource].
2. Zakon Ukrainy "Pro Derzhavnu systemu biobezpeky pry stvorenni, vyprobuvanni, transportuvanni ta vykorystanni henetychno modyfikovanykh orhanizmiv pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv".
3. Zakon Ukrainy "Pro zakhyst prav spozhyvachiv".
4. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy vid 13 travnia 2009 y. No 468 "Poriadok etyketuvannia kharchovykh produktiv, yaki mistiat henetychno modyfikovani orhanizmy abo vyrobleni z yikh vykorystanniam ta vvodiatsia v obih".
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.