Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБарська, Н. М.
dc.contributor.authorBarska, N.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationБарська Н. М. Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах / Н. М. Барська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 102–104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823-
dc.format.extent102-104
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleЯкість та безпека харчових продукті в сучасних умовах
dc.title.alternativeQuality and safety of food products in modern conditions
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів». – [Електронний ресурс].
dc.relation.references2. Закон України «Про Державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів про безпечність та якість харчових продуктів».
dc.relation.references3. Закон України «Про захист прав споживачів».
dc.relation.references4. Постанова Кабінету міністрів України від 13 травня 2009 р. № 468 «Порядок етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми або вироблені з їх використанням та вводяться в обіг».
dc.relation.referencesen1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv", [Electronic resource].
dc.relation.referencesen2. Zakon Ukrainy "Pro Derzhavnu systemu biobezpeky pry stvorenni, vyprobuvanni, transportuvanni ta vykorystanni henetychno modyfikovanykh orhanizmiv pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv".
dc.relation.referencesen3. Zakon Ukrainy "Pro zakhyst prav spozhyvachiv".
dc.relation.referencesen4. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy vid 13 travnia 2009 y. No 468 "Poriadok etyketuvannia kharchovykh produktiv, yaki mistiat henetychno modyfikovani orhanizmy abo vyrobleni z yikh vykorystanniam ta vvodiatsia v obih".
dc.identifier.citationenBarska N. (2023) Yakist ta bezpeka kharchovykh produkti v suchasnykh umovakh [Quality and safety of food products in modern conditions]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 102-104 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage102
dc.citation.epage104
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.