Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823
Title: | Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах |
Other Titles: | Quality and safety of food products in modern conditions |
Authors: | Барська, Н. М. Barska, N. |
Affiliation: | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі |
Bibliographic description (Ukraine): | Барська Н. М. Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах / Н. М. Барська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 102–104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Barska N. (2023) Yakist ta bezpeka kharchovykh produkti v suchasnykh umovakh [Quality and safety of food products in modern conditions]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 102-104 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 28-Σεπ-2023 |
Date of entry: | 21-Νοε-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 102-104 |
Start page: | 102 |
End page: | 104 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів». – [Електронний ресурс]. 2. Закон України «Про Державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів про безпечність та якість харчових продуктів». 3. Закон України «Про захист прав споживачів». 4. Постанова Кабінету міністрів України від 13 травня 2009 р. № 468 «Порядок етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми або вироблені з їх використанням та вводяться в обіг». |
References (International): | 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv", [Electronic resource]. 2. Zakon Ukrainy "Pro Derzhavnu systemu biobezpeky pry stvorenni, vyprobuvanni, transportuvanni ta vykorystanni henetychno modyfikovanykh orhanizmiv pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv". 3. Zakon Ukrainy "Pro zakhyst prav spozhyvachiv". 4. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy vid 13 travnia 2009 y. No 468 "Poriadok etyketuvannia kharchovykh produktiv, yaki mistiat henetychno modyfikovani orhanizmy abo vyrobleni z yikh vykorystanniam ta vvodiatsia v obih". |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Barska_N-Quality_and_safety_of_food_102-104.pdf | 724,74 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPFSI_2023_Barska_N-Quality_and_safety_of_food_102-104.djvu | 45,43 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPFSI_2023_Barska_N-Quality_and_safety_of_food_102-104__COVER.png | 487,45 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα