Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823
Tytuł: | Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах |
Inne tytuły: | Quality and safety of food products in modern conditions |
Authors: | Барська, Н. М. Barska, N. |
Akcesoria: | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі |
Cytat: | Барська Н. М. Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах / Н. М. Барська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 102–104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Barska N. (2023) Yakist ta bezpeka kharchovykh produkti v suchasnykh umovakh [Quality and safety of food products in modern conditions]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 102-104 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 102-104 |
Główna strona: | 102 |
Strona końcowa: | 104 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42823 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів». – [Електронний ресурс]. 2. Закон України «Про Державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів про безпечність та якість харчових продуктів». 3. Закон України «Про захист прав споживачів». 4. Постанова Кабінету міністрів України від 13 травня 2009 р. № 468 «Порядок етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми або вироблені з їх використанням та вводяться в обіг». |
References: | 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv", [Electronic resource]. 2. Zakon Ukrainy "Pro Derzhavnu systemu biobezpeky pry stvorenni, vyprobuvanni, transportuvanni ta vykorystanni henetychno modyfikovanykh orhanizmiv pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv". 3. Zakon Ukrainy "Pro zakhyst prav spozhyvachiv". 4. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy vid 13 travnia 2009 y. No 468 "Poriadok etyketuvannia kharchovykh produktiv, yaki mistiat henetychno modyfikovani orhanizmy abo vyrobleni z yikh vykorystanniam ta vvodiatsia v obih". |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Barska_N-Quality_and_safety_of_food_102-104.pdf | 724,74 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Barska_N-Quality_and_safety_of_food_102-104.djvu | 45,43 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Barska_N-Quality_and_safety_of_food_102-104__COVER.png | 487,45 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi