Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42820
Títol: | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба |
Altres títols: | Complex improvers for improving bread |
Autor: | Когут, Н. З. Вічко, Олена Іванівна Кушнірук, Н. В. Kohut, N. Z. Vichko, O. I. Kushniruk, N. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Когут Н. З. Комплексні поліпшувачі для покращення хліба / Н. З. Когут, Олена Іванівна Вічко, Н. В. Кушнірук // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 96. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kohut N. Z., Vichko O. I., Kushniruk N. V. (2023) Kompleksni polipshuvachi dlia pokrashchennia khliba [Complex improvers for improving bread]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 96 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de publicació: | 28-de -2023 |
Date of entry: | 21-de -2023 |
Editorial: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 96 |
Start page: | 96 |
End page: | 96 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42820 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Dahiya, S., Bajaj, B. K., Kumar, A., Tiwari, S. K., & Singh, B. (2020). A review on biotechnological potential of multifarious enzymes in bread making. Process Biochemistry, 99, 290-306. 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
References (International): | 1. Dahiya, S., Bajaj, B. K., Kumar, A., Tiwari, S. K., & Singh, B. (2020). A review on biotechnological potential of multifarious enzymes in bread making. Process Biochemistry, 99, 290-306. 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Kohut_N_Z-Complex_improvers_for_improving_96.pdf | 274,82 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
SPFSI_2023_Kohut_N_Z-Complex_improvers_for_improving_96.djvu | 20,17 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
SPFSI_2023_Kohut_N_Z-Complex_improvers_for_improving_96__COVER.png | 476,13 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.