Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42785

Назва: Соя в харчуванні людини
Інші назви: Soy in human nutrition
Автори: Лялик, Анастасія Тарасівна
Бейко, Людмила Анатоліївна
Голик, О. В.
Lialyk, A.
Beyko, L
Holyk, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Західноукраїнський національний університет, Україна
Бібліографічний опис: Лялик А. Т. Соя в харчуванні людини / Анастасія Тарасівна Лялик, Людмила Анатоліївна Бейко, О. В. Голик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 45–46. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lialyk A., Beyko L., Holyk O. (2023) Soia v kharchuvanni liudyny [Soy in human nutrition]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 45-46 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664.664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 45-46
Початкова сторінка: 45
Кінцева сторінка: 46
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42785
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://agroua.net/animals/catalog/ag-4/a-0/info/aig-71/
http://www.creativegroup.ua/ua/pressroom/news/80.html
http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/soybean-food-products-market-706.html
http://farmdocdaily.illinois.edu/2015/02/us-soybean-production-prospects-2015.html
http://proseed.com.ua/blog_post2.html
http://www.farms.com/farmspages/expertsbio/tabid/293/default.aspx?newsid=34963&authorid173
Перелік літератури: 1. Тимченко В.Н. Розвиток виробництва сої в Україні і ефективне свинарство [Електронний ресурс]: Аграрний сектор України. Режим доступу: http://agroua.net/animals/catalog/ag-4/a-0/info/aig-71/.
2. Хід будівництва заводу для переробки сої [Електронний ресурс]. Промислова група «Креатив»: офіційний сайт – Режим доступу : http://www.creativegroup.ua/ua/pressroom/news/80.html.
3. Soy Food Products Market: Trends and Global Forecasts 2012-2017 [Електронний ресурс]. –Режим доступу: http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/soybean-food-products-market-706.html.
4. Soybean Production in Top Five Countries, 1964-2013 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: fas.usda.gov/psdonline.
5. Good, D. U.S. Soybean Production Prospects for 2015. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://farmdocdaily.illinois.edu/2015/02/us-soybean-production-prospects-2015.html.
6. Бабич А. Невикористаний потенціал сої / А. Бабич, А. Бабич-Побережна // The Ukrainian farmer. – 2014. – №12. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://proseed.com.ua/blog_post2.html.
7. Бейко Л. А. Соя і соєві продукти – незамінні компоненти в харчуванні людей / Л. А. Бейко, О. Є. Мельничук, О. І. Гащук, Н. В. Хоренжий // Харчова наука і технології. – 2009. – №1. –С.18–21.
8. Kip Cullers Sets Soybean Yield Record 160 bu/acre [Електронний ресурс].–Режим доступу: http://www.farms.com/farmspages/expertsbio/tabid/293/default.aspx?newsid=34963&authorid173.
References: 1. Tymchenko V.N. Rozvytok vyrobnytstva soi v Ukraini i efektyvne svynarstvo [Electronic resource]: Ahrarnyi sektor Ukrainy. Access mode: http://agroua.net/animals/catalog/ag-4/a-0/info/aig-71/.
2. Khid budivnytstva zavodu dlia pererobky soi [Electronic resource]. Promyslova hrupa "Kreatyv": ofitsiinyi sait – Access mode : http://www.creativegroup.ua/ua/pressroom/news/80.html.
3. Soy Food Products Market: Trends and Global Forecasts 2012-2017 [Electronic resource]. –Access mode: http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/soybean-food-products-market-706.html.
4. Soybean Production in Top Five Countries, 1964-2013 [Electronic resource], Access mode: fas.usda.gov/psdonline.
5. Good, D. U.S. Soybean Production Prospects for 2015. [Electronic resource], Access mode: http://farmdocdaily.illinois.edu/2015/02/us-soybean-production-prospects-2015.html.
6. Babych A. Nevykorystanyi potentsial soi, A. Babych, A. Babych-Poberezhna, The Ukrainian farmer, 2014, No 12. [Electronic resource], Access mode: http://proseed.com.ua/blog_post2.html.
7. Beiko L. A. Soia i soievi produkty – nezaminni komponenty v kharchuvanni liudei, L. A. Beiko, O. Ye. Melnychuk, O. I. Hashchuk, N. V. Khorenzhyi, Kharchova nauka i tekhnolohii, 2009, No 1. –P.18–21.
8. Kip Cullers Sets Soybean Yield Record 160 bu/acre [Electronic resource].–Access mode: http://www.farms.com/farmspages/expertsbio/tabid/293/default.aspx?newsid=34963&authorid173.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.