Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42785
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | |
dc.contributor.author | Бейко, Людмила Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Голик, О. В. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Beyko, L | |
dc.contributor.author | Holyk, O. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Соя в харчуванні людини / Анастасія Тарасівна Лялик, Людмила Анатоліївна Бейко, О. В. Голик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 45–46. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42785 | - |
dc.format.extent | 45-46 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | http://agroua.net/animals/catalog/ag-4/a-0/info/aig-71/ | |
dc.relation.uri | http://www.creativegroup.ua/ua/pressroom/news/80.html | |
dc.relation.uri | http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/soybean-food-products-market-706.html | |
dc.relation.uri | http://farmdocdaily.illinois.edu/2015/02/us-soybean-production-prospects-2015.html | |
dc.relation.uri | http://proseed.com.ua/blog_post2.html | |
dc.relation.uri | http://www.farms.com/farmspages/expertsbio/tabid/293/default.aspx?newsid=34963&authorid173 | |
dc.title | Соя в харчуванні людини | |
dc.title.alternative | Soy in human nutrition | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.relation.references | 1. Тимченко В.Н. Розвиток виробництва сої в Україні і ефективне свинарство [Електронний ресурс]: Аграрний сектор України. Режим доступу: http://agroua.net/animals/catalog/ag-4/a-0/info/aig-71/. | |
dc.relation.references | 2. Хід будівництва заводу для переробки сої [Електронний ресурс]. Промислова група «Креатив»: офіційний сайт – Режим доступу : http://www.creativegroup.ua/ua/pressroom/news/80.html. | |
dc.relation.references | 3. Soy Food Products Market: Trends and Global Forecasts 2012-2017 [Електронний ресурс]. –Режим доступу: http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/soybean-food-products-market-706.html. | |
dc.relation.references | 4. Soybean Production in Top Five Countries, 1964-2013 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: fas.usda.gov/psdonline. | |
dc.relation.references | 5. Good, D. U.S. Soybean Production Prospects for 2015. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://farmdocdaily.illinois.edu/2015/02/us-soybean-production-prospects-2015.html. | |
dc.relation.references | 6. Бабич А. Невикористаний потенціал сої / А. Бабич, А. Бабич-Побережна // The Ukrainian farmer. – 2014. – №12. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://proseed.com.ua/blog_post2.html. | |
dc.relation.references | 7. Бейко Л. А. Соя і соєві продукти – незамінні компоненти в харчуванні людей / Л. А. Бейко, О. Є. Мельничук, О. І. Гащук, Н. В. Хоренжий // Харчова наука і технології. – 2009. – №1. –С.18–21. | |
dc.relation.references | 8. Kip Cullers Sets Soybean Yield Record 160 bu/acre [Електронний ресурс].–Режим доступу: http://www.farms.com/farmspages/expertsbio/tabid/293/default.aspx?newsid=34963&authorid173. | |
dc.relation.referencesen | 1. Tymchenko V.N. Rozvytok vyrobnytstva soi v Ukraini i efektyvne svynarstvo [Electronic resource]: Ahrarnyi sektor Ukrainy. Access mode: http://agroua.net/animals/catalog/ag-4/a-0/info/aig-71/. | |
dc.relation.referencesen | 2. Khid budivnytstva zavodu dlia pererobky soi [Electronic resource]. Promyslova hrupa "Kreatyv": ofitsiinyi sait – Access mode : http://www.creativegroup.ua/ua/pressroom/news/80.html. | |
dc.relation.referencesen | 3. Soy Food Products Market: Trends and Global Forecasts 2012-2017 [Electronic resource]. –Access mode: http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/soybean-food-products-market-706.html. | |
dc.relation.referencesen | 4. Soybean Production in Top Five Countries, 1964-2013 [Electronic resource], Access mode: fas.usda.gov/psdonline. | |
dc.relation.referencesen | 5. Good, D. U.S. Soybean Production Prospects for 2015. [Electronic resource], Access mode: http://farmdocdaily.illinois.edu/2015/02/us-soybean-production-prospects-2015.html. | |
dc.relation.referencesen | 6. Babych A. Nevykorystanyi potentsial soi, A. Babych, A. Babych-Poberezhna, The Ukrainian farmer, 2014, No 12. [Electronic resource], Access mode: http://proseed.com.ua/blog_post2.html. | |
dc.relation.referencesen | 7. Beiko L. A. Soia i soievi produkty – nezaminni komponenty v kharchuvanni liudei, L. A. Beiko, O. Ye. Melnychuk, O. I. Hashchuk, N. V. Khorenzhyi, Kharchova nauka i tekhnolohii, 2009, No 1. –P.18–21. | |
dc.relation.referencesen | 8. Kip Cullers Sets Soybean Yield Record 160 bu/acre [Electronic resource].–Access mode: http://www.farms.com/farmspages/expertsbio/tabid/293/default.aspx?newsid=34963&authorid173. | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Beyko L., Holyk O. (2023) Soia v kharchuvanni liudyny [Soy in human nutrition]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 45-46 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Західноукраїнський національний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 45 | |
dc.citation.epage | 46 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Soy_in_human_nutrition_45-46.pdf | 679,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Soy_in_human_nutrition_45-46.djvu | 38,64 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Soy_in_human_nutrition_45-46__COVER.png | 383,68 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.