Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42826

Título: Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини
Outros títulos: Some aspects of safety and quality of raw milk
Authors: Крупельницький, Т.
Соколюк, В.
Krupelnitsky, T.
Sokoluyk, V.
Affiliation: Поліський національний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Крупельницький Т. Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини / Т. Крупельницький, В. Соколюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 109–110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Krupelnitsky T., Sokoluyk V. (2023) Deiaki aspekty bezpechnosti i yakosti moloka-syrovyny [Some aspects of safety and quality of raw milk]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 109-110 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.12.04
636.2.034
Number of pages: 2
Page range: 109-110
Start page: 109
End page: 110
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42826
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Influence of technological factors on milk quality indicators /Sokoliuk V. M., Dukhnytsky V. B., Krupelnytsky T. V., et al. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary sciences. (2022), 24, № 105, 37– 43. Doi :10. 32718/nvivet10506.
2. World Health Organization (WHO) Strategies for HACCP in Small and/or Less Well Developed Businesses. – WHO/SDE/PHE/FOS 99.7, Geneva, 1999.
3. Pyz-Lukasik, R., Paszkiewicz, W., Tatara, M. R., Brodzki, P., & Belkot, Z. (2015). Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. Journal of Dairy Science, 98(7), 4294-4301.
4. «Молоко-сировина коровяче. Технічні умови» ДСТУ 3662 : 2018 – К. : ДП «УкрНДНД». 2016. 16 с.
5. Evink, Y. L., Enders, M. I. (2016). Managament, operational, animal health, and economic characteristics of large dairy herds in 4 states in the Upper Midwest of the United States. Journal of Dairy Science. Vol. 100. 1-10.
References (International): 1. Influence of technological factors on milk quality indicators /Sokoliuk V. M., Dukhnytsky V. B., Krupelnytsky T. V., et al. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary sciences. (2022), 24, No 105, 37– 43. Doi :10. 32718/nvivet10506.
2. World Health Organization (WHO) Strategies for HACCP in Small and/or Less Well Developed Businesses, WHO/SDE/PHE/FOS 99.7, Geneva, 1999.
3. Pyz-Lukasik, R., Paszkiewicz, W., Tatara, M. R., Brodzki, P., & Belkot, Z. (2015). Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. Journal of Dairy Science, 98(7), 4294-4301.
4. "Moloko-syrovyna koroviache. Tekhnichni umovy" DSTU 3662 : 2018 – K. : DP "UkrNDND". 2016. 16 p.
5. Evink, Y. L., Enders, M. I. (2016). Managament, operational, animal health, and economic characteristics of large dairy herds in 4 states in the Upper Midwest of the United States. Journal of Dairy Science. Vol. 100. 1-10.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados