Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42826
Назва: | Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини |
Інші назви: | Some aspects of safety and quality of raw milk |
Автори: | Крупельницький, Т. Соколюк, В. Krupelnitsky, T. Sokoluyk, V. |
Приналежність: | Поліський національний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Крупельницький Т. Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини / Т. Крупельницький, В. Соколюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 109–110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Krupelnitsky T., Sokoluyk V. (2023) Deiaki aspekty bezpechnosti i yakosti moloka-syrovyny [Some aspects of safety and quality of raw milk]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 109-110 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.12.04 636.2.034 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 109-110 |
Початкова сторінка: | 109 |
Кінцева сторінка: | 110 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42826 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Influence of technological factors on milk quality indicators /Sokoliuk V. M., Dukhnytsky V. B., Krupelnytsky T. V., et al. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary sciences. (2022), 24, № 105, 37– 43. Doi :10. 32718/nvivet10506. 2. World Health Organization (WHO) Strategies for HACCP in Small and/or Less Well Developed Businesses. – WHO/SDE/PHE/FOS 99.7, Geneva, 1999. 3. Pyz-Lukasik, R., Paszkiewicz, W., Tatara, M. R., Brodzki, P., & Belkot, Z. (2015). Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. Journal of Dairy Science, 98(7), 4294-4301. 4. «Молоко-сировина коровяче. Технічні умови» ДСТУ 3662 : 2018 – К. : ДП «УкрНДНД». 2016. 16 с. 5. Evink, Y. L., Enders, M. I. (2016). Managament, operational, animal health, and economic characteristics of large dairy herds in 4 states in the Upper Midwest of the United States. Journal of Dairy Science. Vol. 100. 1-10. |
References: | 1. Influence of technological factors on milk quality indicators /Sokoliuk V. M., Dukhnytsky V. B., Krupelnytsky T. V., et al. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary sciences. (2022), 24, No 105, 37– 43. Doi :10. 32718/nvivet10506. 2. World Health Organization (WHO) Strategies for HACCP in Small and/or Less Well Developed Businesses, WHO/SDE/PHE/FOS 99.7, Geneva, 1999. 3. Pyz-Lukasik, R., Paszkiewicz, W., Tatara, M. R., Brodzki, P., & Belkot, Z. (2015). Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. Journal of Dairy Science, 98(7), 4294-4301. 4. "Moloko-syrovyna koroviache. Tekhnichni umovy" DSTU 3662 : 2018 – K. : DP "UkrNDND". 2016. 16 p. 5. Evink, Y. L., Enders, M. I. (2016). Managament, operational, animal health, and economic characteristics of large dairy herds in 4 states in the Upper Midwest of the United States. Journal of Dairy Science. Vol. 100. 1-10. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Krupelnitsky_T-Some_aspects_of_safety_109-110.pdf | 452,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Krupelnitsky_T-Some_aspects_of_safety_109-110.djvu | 26,05 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Krupelnitsky_T-Some_aspects_of_safety_109-110__COVER.png | 444,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.