Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42826
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупельницький, Т. | |
dc.contributor.author | Соколюк, В. | |
dc.contributor.author | Krupelnitsky, T. | |
dc.contributor.author | Sokoluyk, V. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Крупельницький Т. Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини / Т. Крупельницький, В. Соколюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 109–110. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42826 | - |
dc.format.extent | 109-110 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Деякі аспекти безпечності і якості молока-сировини | |
dc.title.alternative | Some aspects of safety and quality of raw milk | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.12.04 | |
dc.subject.udc | 636.2.034 | |
dc.relation.references | 1. Influence of technological factors on milk quality indicators /Sokoliuk V. M., Dukhnytsky V. B., Krupelnytsky T. V., et al. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary sciences. (2022), 24, № 105, 37– 43. Doi :10. 32718/nvivet10506. | |
dc.relation.references | 2. World Health Organization (WHO) Strategies for HACCP in Small and/or Less Well Developed Businesses. – WHO/SDE/PHE/FOS 99.7, Geneva, 1999. | |
dc.relation.references | 3. Pyz-Lukasik, R., Paszkiewicz, W., Tatara, M. R., Brodzki, P., & Belkot, Z. (2015). Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. Journal of Dairy Science, 98(7), 4294-4301. | |
dc.relation.references | 4. «Молоко-сировина коровяче. Технічні умови» ДСТУ 3662 : 2018 – К. : ДП «УкрНДНД». 2016. 16 с. | |
dc.relation.references | 5. Evink, Y. L., Enders, M. I. (2016). Managament, operational, animal health, and economic characteristics of large dairy herds in 4 states in the Upper Midwest of the United States. Journal of Dairy Science. Vol. 100. 1-10. | |
dc.relation.referencesen | 1. Influence of technological factors on milk quality indicators /Sokoliuk V. M., Dukhnytsky V. B., Krupelnytsky T. V., et al. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary sciences. (2022), 24, No 105, 37– 43. Doi :10. 32718/nvivet10506. | |
dc.relation.referencesen | 2. World Health Organization (WHO) Strategies for HACCP in Small and/or Less Well Developed Businesses, WHO/SDE/PHE/FOS 99.7, Geneva, 1999. | |
dc.relation.referencesen | 3. Pyz-Lukasik, R., Paszkiewicz, W., Tatara, M. R., Brodzki, P., & Belkot, Z. (2015). Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. Journal of Dairy Science, 98(7), 4294-4301. | |
dc.relation.referencesen | 4. "Moloko-syrovyna koroviache. Tekhnichni umovy" DSTU 3662 : 2018 – K. : DP "UkrNDND". 2016. 16 p. | |
dc.relation.referencesen | 5. Evink, Y. L., Enders, M. I. (2016). Managament, operational, animal health, and economic characteristics of large dairy herds in 4 states in the Upper Midwest of the United States. Journal of Dairy Science. Vol. 100. 1-10. | |
dc.identifier.citationen | Krupelnitsky T., Sokoluyk V. (2023) Deiaki aspekty bezpechnosti i yakosti moloka-syrovyny [Some aspects of safety and quality of raw milk]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 109-110 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Поліський національний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 109 | |
dc.citation.epage | 110 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Appears in Collections: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Krupelnitsky_T-Some_aspects_of_safety_109-110.pdf | 452,71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPFSI_2023_Krupelnitsky_T-Some_aspects_of_safety_109-110.djvu | 26,05 kB | DjVu | View/Open | |
SPFSI_2023_Krupelnitsky_T-Some_aspects_of_safety_109-110__COVER.png | 444,98 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.